Minecraft java key nerden alinir

BerkD

80+
Reaksiyon skoru
45
minecraft java edition icin key almak istiyorum bundan once hep premium hesap aliyordum 2 3 hafta icinde gidiyordu ben de sıkıldım key alicam nerden almami onerirsiniz?

bedava olarak minecraftın sitesinden yükleniyormuki?
minecraft bedava degil satin almadiysan hypixel vs. giremiyorsun
Bedava. Premium hesap paralı sadece. Orijinal minecraft launcher' ı indirebilirsin bedava minecraft.net' den. Ayrıca Hypixel' e girmen için orijinal launcher' a ihtiyacın yok. Tlauncher gibi bir launcher ile premium hesabını girmen yeterli.

Bedava. Premium hesap paralı sadece. Orijinal minecraft launcher' ı indirebilirsin bedava minecraft.net' den. Ayrıca Hypixel' e girmen için orijinal launcher' a ihtiyacın yok. Tlauncher gibi bir launcher ile premium hesabını girmen yeterli.
ben niye onca sene görmedim indirme kısmını? peki premium istiyormu?

Hiç alışveriş yapmadım ama çoğu yerde önerilirdiğini gördüm biraz araştırmanızda fayda var.

Kanka hesap alıyorsun iyi güzel de şifre değiştirince gidiyorlsr şifre değiştirmeden sadece adını ve skinini değiştir kullan yoksa %99 gider hesap

Epostalı işlemlerden uzak durman gerek ben aldım şifre değiştirdim 2. Gün hemen gitti sonra bidaha aldım şifre değiştirmeden kullanıyorum hala kullanıyorum

Uczpreden alabilirsin isim nick şifre değişiyor ama şifreyi değiştirme 10tl (reklam yapmıyorum ben oradan aldım)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,454
Üyeler
198,566
Son üye
clavarl
Geri