edayye10
80+
- Reaksiyon skoru
- 27
Merhaba DA Formu,
ben bir bilgisayar topluyorum. Küçük SFF Kasa bir sistem olucak.
İyi bir bütçem var, 2000-2500€ (97k-120k TL) aralığında (yurt dışında toplayacam), performansı yüksek bir bilgisayar olmasını hedefliyorum. Mini-ITX Anakart, Ryzen 9 9950X3D, RTX 6000 serisinden bir ekran kartı gibi parçalar olucak (6000 serisi çıkınca alıcam).
karşıma bazı modeller çıkıyor, SSUPD Meshlicious, Cooler Master NR200P gibi. Fakat hangisi beklentilerimi karşılayacak emin olamıyorum. Beklentilerim şöyle:
- performans odaklı
- iyi bir Airflow, ısı problemi mümkün oldukça düşük olacak
- en az iki 140mm veya üç 120mm fanlı sıvı soğutma takılabilecek
- 3 fanlı ekran kartı sığabilecek
onun dışında görünüşü çok ta önemli değil, ama SSUPD Meshlicious gibi de çok düz durmazsa iyi olabilir. RGB mecbur değil ve cam güzel olabilir ama o da olmazsa olur.
Kasa önerilerinizi beklerim.
ben bir bilgisayar topluyorum. Küçük SFF Kasa bir sistem olucak.
İyi bir bütçem var, 2000-2500€ (97k-120k TL) aralığında (yurt dışında toplayacam), performansı yüksek bir bilgisayar olmasını hedefliyorum. Mini-ITX Anakart, Ryzen 9 9950X3D, RTX 6000 serisinden bir ekran kartı gibi parçalar olucak (6000 serisi çıkınca alıcam).
karşıma bazı modeller çıkıyor, SSUPD Meshlicious, Cooler Master NR200P gibi. Fakat hangisi beklentilerimi karşılayacak emin olamıyorum. Beklentilerim şöyle:
- performans odaklı
- iyi bir Airflow, ısı problemi mümkün oldukça düşük olacak
- en az iki 140mm veya üç 120mm fanlı sıvı soğutma takılabilecek
- 3 fanlı ekran kartı sığabilecek
onun dışında görünüşü çok ta önemli değil, ama SSUPD Meshlicious gibi de çok düz durmazsa iyi olabilir. RGB mecbur değil ve cam güzel olabilir ama o da olmazsa olur.
Kasa önerilerinizi beklerim.