Neler Yeni

Mining Olayı Çok Mantıklı Değil mi?

denixex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
deniz
yurtdışından 3060 alabilirsiniz veya 3060ti satan kişiler var onlara bakın derim amd'nin üst segment kartları fazla tavsiye edilmiyor 3060-3060ti-3070 bulmaya çalışın ama ucuz fiyattan
hocam temmuz ayından sonra eth kazılmayacak artık diyorlar bu doğru mu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mantıklı olduğu için herkes yapmaya başladı ve bu yüzden ekran kartı stoğu kalmadı. :)
yurtdışından falan nasıl getirtebiliriz hocam kart ? şuan fiyatlar yüksek cidden kartların

Sen sen ol, arkadaşla girme bu işe. Sonra ETH düşer, hep birbirinizi suçlarsınız.
(Sadece senin bütçen ne kadar?)
50-60k ya çıkabilirim hocam eğer iyi kazanacak isem.

Artık okadar kolay değil kolay yoldan para kazanana

Devlet şaaaakkk VERGİ
öyle bir şey var mı hocam cidden ?

Chapin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,085
İsim
.
Aldığın kartı 1 Yılda 7/24 çalıştırıp ancak amorti edersin. Sence mantıklı mı? Bence değil ve uğraşlı boş bir iş.

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2

Merhaba arkadaşlar bende aynı bu şekilde sistem toplayıp yapmak istiyorum , düşününce çok mantıklı geldi , bu işin riskleri eksi yönleri olarak ne var acaba , böyle kolay yoldan para kazanmanın yolu var ve insanlar neden yapmıyor anlamıyorum ?
ytd

Bu konuda bilgili kişiler beni aydınlatabilirse sevinirim.

Herkese iyi forumlar dilerim.
İnsanlar yapıyor zaten yeni aklına mı geldi?
Ekran kartı piyasası zaten berbat bu yüzden kısacası atı alan üsküdarı çoktan geçti.

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Çok geç kalmışsınız hocam. Bu saatten sonra karta ödediğiniz parayı çıkartsanız dahi kar edebilirsiniz yine ama çok çok riskli. Eğer ETH fiyatı çok düşerse bu sefer kartların 2. el piyasası da düşer. O zaman da zarar etme ihtimaliniz var.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Yapabilirsin Ama Elinde Hiç Kart yoksa fiyatlar malum indirimden yakalarsan birşeyler Bir ihtimal kar edersin.

Laxerian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Çağan Şen
Aldığın kartı 1 Yılda 7/24 çalıştırıp ancak amorti edersin. Sence mantıklı mı? Bence değil ve uğraşlı boş bir iş.
Hangi karttan bahsediyorsun bilmiyorum ama 8.5k ya aldığım 3080 ile ayda 2.5k kazanıyorum min

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,526
İsim
ArtiAnius
hocam temmuz ayından sonra eth kazılmayacak artık diyorlar bu doğru mu ?

yurtdışından falan nasıl getirtebiliriz hocam kart ? şuan fiyatlar yüksek cidden kartların

50-60k ya çıkabilirim hocam eğer iyi kazanacak isem.

öyle bir şey var mı hocam cidden ?
Artık var geliyor tüm bilgileri istedi devlet vergileri

emr1945

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
emrehan keskin

Merhaba arkadaşlar bende aynı bu şekilde sistem toplayıp yapmak istiyorum , düşününce çok mantıklı geldi , bu işin riskleri eksi yönleri olarak ne var acaba , böyle kolay yoldan para kazanmanın yolu var ve insanlar neden yapmıyor anlamıyorum ?
ytd

Bu konuda bilgili kişiler beni aydınlatabilirse sevinirim.

Herkese iyi forumlar dilerim.
ocaktan beri kazıyorum ve almanı tavsiye etmem risk büyük ether daha bu patlamaya ne kadar dayanır bilemeyiz ekran kartı alsan tanesi 6-39k arası girilmez derim ama karar senin

Chapin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,085
İsim
.
Hangi karttan bahsediyorsun bilmiyorum ama 8.5k ya aldığım 3080 ile ayda 2.5k kazanıyorum min
8.5K ve RTX 3080? O fiyata bulursan kar etmen normal şu an piyasası en kötü model 26.000 TL. Stok bulabilirsen.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
sen çok iyi zamanda almışsın kanka şimdi o fiyata ancak 3060 bulunuyor

Top Bottom