o paranın nereden geldiği belli değil günah yerden kazanılmış sende günah ortağı olabiliyorsunNiye?
1 tane kartla yapıyorum 2 günde 10 dolar kazandım bile.
Tabi VRAM'ler ısınmasın diye kasadaki 7 fanı ve ekran kartının fanlarını sürekli %100 de çalıştırmak biraz rahatsız edici
3070Kartın ne?
Ayda 150 dolar whaaaaat?1 tane kartla yapıyorum 2 günde 10 dolar kazandım bile.
Tabi VRAM'ler ısınmasın diye kasadaki 7 fanı ve ekran kartının fanlarını sürekli %100 de çalıştırmak biraz rahatsız edici
Zaten 150 dolar ayda estimated yazıyor ethermine'daAyda 150 dolar whaaaaat?
O para dijital bir kod. Ve sen de o kodları eşliyorsun. Haram değil.o paranın nereden geldiği belli değil günah yerden kazanılmış sende günah ortağı olabiliyorsun
kanka diğerlerine söyle bende yeni öğrendimO para dijital bir kod. Ve sen de o kodları eşliyorsun. Haram değil.
Madem bilmiyorsun niye boş yapıyorsun. İyi forumlarkanka diğerlerine söyle bende yeni öğrendim
e bankadan para çekerken belki kupon oynayıp parasını bankaya yatıran adamın parasını çekiyosun ne kadar saçmao paranın nereden geldiği belli değil günah yerden kazanılmış sende günah ortağı olabiliyorsun
Sizce haram mı? Bence değil.Madem bilmiyorsun niye boş yapıyorsun. İyi forumlar
Ben de haram olduğunu düşünmüyorum. Mantıklı açıklamaları olanları dinleriz tabiSizce haram mı? Bence değil.