Neler Yeni

Miningin vergilendirilmesi hk.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,255
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
İnsanların para kazanması neden bu kadar ZORUNUZA gidiyor? Ben mining yapmıyorum ama yapan, yapsın. Zaten BERBAT bir EKONOMİ'si olan ülkede yaşıyoruz. İnsanlara İŞ İMKANI sağlanmış, sırf siz ekran kartı alamıyorsunuz diye, neden böyle ÇİRKİNLEŞİYORSUNUZ? Gidin Nvidia, Amd' ye yazın, stok sorununu onlar ÇÖZSÜN. Ayrıca mining yaparken KÖPEK gibi ELEKTRİK ödüyorlar, ekran kartı alırken yine aynı şekilde HAYVAN gibi vergili ÖDÜYORUZ zaten. Daha ne vergisi olsun? Sırf sizin işinize gelmiyor diye insanların para kazanması sizin ZORUNUZA gitmesin. Ayrıca ülkeye bir ton DÖVİZ sokuyorlar, bu da doların düşmesini sağlıyor.
Yakında mining ve oyuncu kartları birbirinden AYRILACAK, herkes MUTLU olacak, her iki tarafında sorununun çözülmesi üzerine DÜŞÜNMEK yerine sadece kendi menfaatinizr göre düşünmeyin. Mining karları ve Oyuncu kartları ayrılsın, iki tarafta işine baksın. Bu kadar fakir ruhlu olmayın. Yaptığınız işin, emeğin neden büyük kısmını emek harcamadan başkasına verelim?

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Ekran kartım var merak etme 😃 başkalarına yazabilirsiniz bu kelimelerinizi
İnsanların para kazanması neden bu kadar ZORUNUZA gidiyor? Ben mining yapmıyorum ama yapan, yapsın. Zaten BERBAT bir EKONOMİ'si olan ülkede yaşıyoruz. İnsanlara İŞ İMKANI sağlanmış, sırf siz ekran kartı alamıyorsunuz diye, neden böyle ÇİRKİNLEŞİYORSUNUZ? Gidin Nvidia, Amd' ye yazın, stok sorununu onlar ÇÖZSÜN. Ayrıca mining yaparken KÖPEK gibi ELEKTRİK ödüyorlar, ekran kartı alırken yine aynı şekilde HAYVAN gibi vergili ÖDÜYORUZ zaten. Daha ne vergisi olsun? Sırf sizin işinize gelmiyor diye insanların para kazanması sizin ZORUNUZA gitmesin. Ayrıca ülkeye bir ton DÖVİZ sokuyorlar, bu da doların düşmesini sağlıyor.
Yakında mining ve oyuncu kartları birbirinden AYRILACAK, herkes MUTLU olacak, her iki tarafında sorununun çözülmesi üzerine DÜŞÜNMEK yerine sadece kendi menfaatinizr göre düşünmeyin. Mining karları ve Oyuncu kartları ayrılsın, iki tarafta işine baksın. Bu kadar fakir ruhlu olmayın. Yaptığınız işin, emeğin neden büyük kısmını emek harcamadan başkasına verelim?

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,255
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker

Techno08

80+ Gold
ama tek minng değil corona var ondanda kaynaklı yani minnig bitse bile bitmiyceğe benziyor.

evet o da etkili ama sonuçta stokları eritiyor bu miningciler hocam, stoklar bitince hemen 2 katı fiyatına satıyorlar. Eth kazma gücü tüm kartlarda yarıya indirilirse kâr getirmiyor deyip almayacaklar ve böylece otomatik olarak fiyatlar inecek.

Darkula

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Yusuf arman
Geçen günlerde Abdullah abinin storysinde görmüştüm gelen her geliri vergilendirin başınız ağrımasın gibisinden bir şeydi tam olarak hatırlamıyorum yanlışım varsa düzeltin.
Burda bu cümlede miningden gelen gelirleri de vergilendirmemiz gerektiğini anlamıştım ben ama bu miningi yapan çoğu kişi vergilendirmiyordur.
Bunun hakkında ne düşünüyorsunuz?

Cümleyi yanlış anladıysam affola.
rtx 3090 dolar fiyatı ile ilgili görsel sonucu

NVIDIA RTX 3090 Fiyatı Nasıl? Sızdırılan fiyat 24 GB bellek miktarı olan NVIDIA RTX 3090 Founders Edition modeline ait. Sızdırılan bilgilere göre yeni ekran kartı 1399 dolar olacak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,958
Üyeler
164,757
Son üye
alperenberat
Top Bottom