jp ekran kartı tek garantisi tr de geçmez mining yapılan kartta ne koşulda yapıldığına göre alınabilir eğer bütçeniz çok yoksaİki sorum var sadece fikirlerinizi merak ediyorum sizce
-Max 5 aya kadar yapılan mining ekran kartı alınır mı
-2. El amazon jp ekran kartı alınır mı
Fiyat olarak tr garantiliyle arasında çok fark varsa alınır, yoksa alınmaz.İki sorum var sadece fikirlerinizi merak ediyorum sizce
Mining karta düşündüğün kadar zarar hatta zarar hiç vermez denebilir 45 dk lik furmark + 3dmark yapıp skorları normallerle karşılaştırın alın normalseİki sorum var sadece fikirlerinizi merak ediyorum sizce
Kesin 5 ay yapıldığını ve nasıl bir ortamda yapıldığını biliyorsam alırdım aldımda zatenİki sorum var sadece fikirlerinizi merak ediyorum sizce
RX 570 12 dk 73 ° nasıl furmarta aldım kartı geçen günMining karta düşündüğün kadar zarar hatta zarar hiç vermez denebilir 45 dk lik furmark + 3dmark yapıp skorları normallerle karşılaştırın alın normalse
amazon jp kart bu piyasada alınmaz miningli kartta düzgün bir ortamda mining görmüşe alınırİki sorum var sadece fikirlerinizi merak ediyorum sizce
570 için yüksek derece açıkçası FPS değerleri nasıl ?Kesin 5 ay yapıldığını ve nasıl bir ortamda yapıldığını biliyorsam alırdım aldımda zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
RX 570 12 dk 73 ° nasıl furmarta aldım kartı geçen gün
Bakmadım aldım direk reis Murat ustaya sordum normal dedi aynısı ondada var 4 ay miningli kartlar fiyat ucuz olunca kurcalamadım pek570 için yüksek derece açıkçası FPS değerleri nasıl ?
ne kadar?Bakmadım aldım direk reis Murat ustaya sordum normal dedi aynısı ondada var 4 ay miningli kartlar fiyat ucuz olunca kurcalamadım pek
1k dan veriyor şuan sanırım 885 e aldım benne kadar?
1k dan nerde satıyor?1k dan veriyor şuan sanırım 885 e aldım ben