Miningli Ekran Kartı Hakkında

DocToR2

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,013
İki sorum var sadece fikirlerinizi merak ediyorum sizce
-Max 5 aya kadar yapılan mining ekran kartı alınır mı
-2. El amazon jp ekran kartı alınır mı

jp ekran kartı tek garantisi tr de geçmez mining yapılan kartta ne koşulda yapıldığına göre alınabilir eğer bütçeniz çok yoksa

Fiyat olarak tr garantiliyle arasında çok fark varsa alınır, yoksa alınmaz.

Mining karta düşündüğün kadar zarar hatta zarar hiç vermez denebilir 45 dk lik furmark + 3dmark yapıp skorları normallerle karşılaştırın alın normalse

Kesin 5 ay yapıldığını ve nasıl bir ortamda yapıldığını biliyorsam alırdım aldımda zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mining karta düşündüğün kadar zarar hatta zarar hiç vermez denebilir 45 dk lik furmark + 3dmark yapıp skorları normallerle karşılaştırın alın normalse
RX 570 12 dk 73 ° nasıl furmarta aldım kartı geçen gün

amazon jp kart bu piyasada alınmaz miningli kartta düzgün bir ortamda mining görmüşe alınır

Sorunsuzsa ve fiyatı uygunsa alınır.

Kesin 5 ay yapıldığını ve nasıl bir ortamda yapıldığını biliyorsam alırdım aldımda zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

RX 570 12 dk 73 ° nasıl furmarta aldım kartı geçen gün
570 için yüksek derece açıkçası FPS değerleri nasıl ?

Hocam Miningli ekran kartlarında çok büyük hurafeler ve kulaktan duyma bilgiler mevcut. Bunlardan en büyüğü işte yok kart aylarca %100de çalışıyor bu yüzden chipler bozuluyor vs.

Eth miningde özellikle Ekran kartlarının Core clock'undan kısıp Memory Clock'u arttırırlar. Yani kartın yükünü O kartın Chipsetinden ramine yüklerler. Böylece Chipe daha az yük binmiş olur ve daha az yıpranır. Şu bir gerçek ki Vramlere yük bindiği için onlar biraz daha fazla yıpranıyor ama Chipset bozulduğunda reballing ve chip değişimi dışında ki bunların birisi çok pahalı diğeri ise kendini tekrarlatacak bir işlem, vram değişimi kartlar için hem daha uygun hem daha sağlıklı oluyor diyebilirim Chipe nazaran ki vramler de öyle elle tutsan bozulacak şeyler değil.

5 ay mining o kartlar için hiçbirşey özellikle. @James Gg @DeathPit ve @Osmanhoca yı almaları için yönlendirdim. 900 TL'ye rx570 satan birisi vardı miningli ki ben de alışveriş yaptım kendisinden çok iyi ve esnaf bir abimiz. Bakımlarını yaptı benchmark testlerini yollamadan önce attı ondan sonra da yolladı. Ben sorunsuz kullanıyorum çokta memnunum kesinlikle tekrar almayı da düşünüyorum. Tabii ki gt1030 gibi kartlara göre bir tık daha yıpranmış olabilirler fakat açıkçası ben bunu risk olarak görmüyorum. Sonuçta bu kartın arızalısını millet 700 800 tl bandında satıyor. Dediğim gibi Miningli kart almak benim için hiç bir zaman sorun değil olmadı da fakat herkesin görüşü farklı.

Ben her zaman az para çok performanstan yanayım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,100
Üyeler
189,034
Son üye
Emre Estella
Geri