5 Kart için miner programı değil, daha işlevsel olan mining için özel yapılmış işletim sistemleri kullanılmalı. Hive OS gibi.@Litecoin neden kızgın attın adıgsaıudhbaıu
Teşekkürler. Kart için geçen gün Abdullah insta storinden atmıştı o kartı alacağız. Sonrasın da 3 kart daha alacağız 6 kart olucak.1000w PSU yeterli olur, hive OS kullanın 120gb lık ssd yeterli olur. Işlemci falan en düşüğünden alın.
Başlama başlama bak sende bizdensin sen de zarar görürsünDostlar Selam;
Kayınçomminning işine girmeyi düşünüyor. Şu anda 5 adet rx580 8 GB bulduk 4Kdan Gürcistan dan alacağız ilk giriş için iyi mi sizce ? Bir de kaç W PSU gerekli ?
Teşekkürler. Yarın kartlar gelicek işlemci felan fark etmiyor değil mi elimiz de 2700x var.5 Kart için miner programı değil, daha işlevsel olan mining için özel yapılmış işletim sistemleri kullanılmalı. Hive OS gibi.
Olur, işlemci farketmez fakat riser stokları hiç yok yada çok pahalı, o aklınızda olsun.Teşekkürler. Yarın kartlar gelicek işlemci felan fark etmiyor değil mi elimiz de 2700x var.
Valla ben değil kayınço başlayacak ben uğraşamam minning felanBaşlama başlama bak sende bizdensin sen de zarar görürsün
Riser ne oluyorOlur, işlemci farketmez fakat riser stokları hiç yok yada çok pahalı, o aklınızda olsun.
Yeterli. Hayırlı olsun.He tamam anakart msi b450 gaming plus alacağız.