🔥İndirim MLD 1 TB M300 M.2 PCI-Express 3.0 - 1189 LİRA

Güzel fiyat.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Okuma yazma hızların nedir?
2800/2500 gördüğüm en düşük

@HacıSOFU ben depo olarak kullanıyorum oyunda felan test etmedim bi sıkıntı çıkarır mı bilemem

Son düzenleme:
Valla fiyat çok iyi ama bu marka ssd ile ilgili doğru düzgün bilgi yok. Yurtdışında satan göremedim. İnceleme yapan da göremedim. Bana da lazım 1tb ssd fakat mldyi pas geçeceğim.

Bu ürünü 1 seneyi aşkın kullanıyorum, 700 TL civarında almıştım.
Alınmaz diyenler keşke neye göre alınmaz onu da açıklasa da engin bilgilerinden biz de bir faydalansak.

Biraz önce okuma yazma testi yaptım sonuç aşağıda. 1099 TL ye 1 TeraByte M2 alıyorsun Normal SSD diskin 4 katı okuma/yazma hızı var Allah bereket versin. Benim anlamadığım sen ne iş yapıyorsun da 2000/1700 hızı sana yetmiyor ben çok merak ediyorum. Sanki 3000/2000 hız alınca aya çıkacak bana da MLD disk kesiyor önünü. Ben gündelik işlerimi hallediyorum, Microsoft Flight Simulatör 2020 gibi sistemin her parçasının anasını ağlatan oyun oynuyorum ki maşallah 1 senedir tık demedi. Ha sana yetmiyor mu bu hız? Eyvallah buyur hocam ver 3000-4000 TL al Samsung Evo Plus 7000/5000 okuma yazma hızı hayırlı uğurlu olsun. Burada o alınmaz bu alınmaz diyeceğinize tecrübenizi paylaşın (Varsa tabi), kullanıcı alır almaz o onun kararıdır.

Ekler

• MDL.jpg
    MDL.jpg
    78.2 KB · Hit: 45
  • MDL.jpg
    MDL.jpg
    78.2 KB · Hit: 48
MLD iyi marka mı?

Daha önce de 1300 lira civarına satılmıştı ama yaklaşık 3 haftadır fiyatı gereksiz pahalıydı.Belki kaçıran yada almak isteyen olur diye paylaşıyorum.Stok kalmaması duruma karşı 2 link var.

ITOPYA - 1189 TL
SINERJI - 1195
şu marka modele bir türlü kanım ısınmadı güvenemedim. yok detay aratşrıyorsunuz yok markanın tanıtımı yok bilgi pdfi yok yok yok yok. sadece okuma yazma değerleri var birde kullanılan bileşenler o kadar.

2800/2500 gördüğüm en düşük

@HacıSOFU ben depo olarak kullanıyorum oyunda felan test etmedim bi sıkıntı çıkarır mı bilemem
Kanka bu depolama muhabbeti şu mudur, oyunu ya da herhangi bir dosyayı buna kuruyorsun sonrasında oynayacağın zaman asıl m2'ye mi gönderiyosun ? Olay bundan mı ibaret. Çünkü bende SN850 var depolama için alabilirm de mantığı bilmiyorum :)

Hızı çok kötü aldım sattım 2300 görüyor görmüyor inanmayın yanlış değerleri

şu marka modele bir türlü kanım ısınmadı güvenemedim. yok detay aratşrıyorsunuz yok markanın tanıtımı yok bilgi pdfi yok yok yok yok. sadece okuma yazma değerleri var birde kullanılan bileşenler o kadar.
Yeniliğe açık olmak lazım hocam :D Fiyatı yüzünden şans verilmeyi hak ediyor bence yada şans vermek zorunda bırakılıyoruz diyebiliriz :D

Kanka bu depolama muhabbeti şu mudur, oyunu ya da herhangi bir dosyayı buna kuruyorsun sonrasında oynayacağın zaman asıl m2'ye mi gönderiyosun ? Olay bundan mı ibaret. Çünkü bende SN850 var depolama için alabilirm de mantığı bilmiyorum :)
Arşivlerini saklayabilirsin veya video edit vs yapıyorsan depolama diskinde saklayabilirsin.Oynamadığın oyunları vs buraya taşıyabilirsin tekrar indirmekle uğraşmamak için vs. sonradan indirmek isteyeceğin bir şeyi silmek yerine ona atıyorsun işte senin tercihine kalmış hocam.

1. ssd olarak kullanıyorum 800 e almıştım bir sorun yok f/p
edit: nisan ayından beri kullanıyormuşum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,509
Üyeler
184,468
Son üye
mrsminaa
Geri