Neler Yeni

Modart Santos sistem alınmaz peki neden?

Ps4cü35

80+ Bronze
Selamlar dostlar aynı sistemin
B650M R anakart
16x2 32 gb Gskıll Flarex DDR5
Thermaltake s2000tg 650w psu
Hali 42.000₺ ye vatanda satışa koyulmuştu.
Bence Kasım ayı beklenmelı modart ın sistemi çok pahalı.Herkes yazsın fikrini.
IMG_8781.png

asko56

80+ Silver
Selamlar dostlar aynı sistemin
B650M R anakart
16x2 32 gb Gskıll Flarex DDR5
Thermaltake s2000tg 650w psu
Hali 42.000₺ ye vatanda satışa koyulmuştu.
Bence Kasım ayı beklenmelı modart ın sistemi çok pahalı.Herkes yazsın fikrini.
Alıntıyı görüntüle

modartın sistemi daha iyi ekran kartı zotac vatan pc nin daha kalitesiz modart asus dual evo onun 2 gömlek üstünde vatanda ram seçnegi çok az adam gibi istedigin rami seçemiyorsun , ssd seçnegi yok denecek kadar az özelleştirme kısır sadece 7500f veriyor modart sistemde istersen 7800x3d de takabilirsin özelleştirmesi zengin

Son düzenleme:

Ps4cü35

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
modartın sistemi daha iyi ekran kartı zotac vatan pc nin daha kalitesiz modart asus dual evo onun 2 gömlek üstünde vatanda ram seçnegi çok az adam gibi istedigin rami seçemiyorsun , ssd seçnegi yok denecek kadar az özelleştirme kısır sadece 7500f veriyor modart sistemde istersen 7800x3d de takabilirsin özelleştirmesi zengin
Seçeneği çok az falan diyorsun ssd seçeneği yok denecek kadar az diyorsun ve 5.000₺ fazla ödüyorsun farkındamısın Zotac gayet kaliteli marka.
Ve en azından 32Gb ram sistem alıyorsun
10.000₺ ekleyip 4070 Ti Süper de alabilirsin.

Ps4cü35

80+ Bronze
Niye gülüyorsun cevap verebilir misin dediğim mantıklı değil mi ?

asko56

80+ Silver
Niye gülüyorsun cevap verebilir misin dediğim mantıklı değil mi ?
niye gülmeyim önerdiginiz vatan sistemi stokta yok satışı bitmiş üstüne vatan sisteminde tüm parçalar modarta göre alt kalite

Ps4cü35

80+ Bronze
niye gülmeyim önerdiginiz vatan sistemi stokta yok satışı bitmiş üstüne vatan sisteminde tüm parçalar modarta göre alt kalite
stokta olmasa bile o fiyata alırız bız kendimiz gidip ha alamazsak dediğin gibi Modarttan ALACÜK. modart kalite diyon twinmos ssd koymus kanka

asko56

80+ Silver
twin
stokta olmasa bile o fiyata alırız bız kendimiz gidip ha alamazsak dediğin gibi Modarttan ALACÜK. modart kalite diyon twinmos ssd koymus kanka
twinmos yılların markası tr de çok bilinmiyor globalde çok tercih edilen marka

asko56

80+ Silver
Peki 5.000₺ farka ne diyeceksin Ne kalite farkı var ki zotac ta başarılı?

dostum vatanda buluanan anakartta vrm sogtutucu yok anakart kalitesiz asus b650-r ye kıyasla

ekran kartı sogutma oalrak zotac orta seviye asus dual orta üst seviye üstüne zotac ürünleri tr de 2 yıl garanti alırsınız asus ürünleri tr de 3 yıl garnatili oluyor

parça kalitesi olarak modart a o fark verilir

Ps4cü35

80+ Bronze
dostum vatanda buluanan anakartta vrm sogtutucu yok anakart kalitesiz asus b650-r ye kıyasla

ekran kartı sogutma oalrak zotac orta seviye asus dual orta üst seviye üstüne zotac ürünleri tr de 2 yıl garanti alırsınız asus ürünleri tr de 3 yıl garnatili oluyor

Vatandaki b650M R zaten nasıl soğutucusuz yani?

asko56

80+ Silver

Ps4cü35

80+ Bronze

Daha uzun ömürlü kullanım için modart diyorsun yani? Peki alalım. Seni dinleyelim bi dostum vatandan aldı gayet memnun makina gibi oynuyor ben bundan dolayı vatana sıcak bakıyordum diğer markalar hıyar gönderirse ne olur?
Mesaj otomatik birleştirildi:

vatanda buluanan sistem yanlış hatırlamıyorsam gigabayt b650 s2h olması lazım
B650mr ile özelleştirilmiş hali 42.000₺ 32 gb ram hemde.

asko56

80+ Silver
Daha uzun ömürlü kullanım için modart diyorsun yani? Peki alalım. Seni dinleyelim bi dostum vatandan aldı gayet memnun makina gibi oynuyor ben bundan dolayı vatana sıcak bakıyordum diğer markalar hıyar gönderirse ne olur?
Mesaj otomatik birleştirildi:

B650mr ile özelleştirilmiş hali 42.000₺ 32 gb ram hemde.

ürünün satışı yok

2.dediginiz yanlış gamegarajdan çok fazal ürün alan var bir sıkıntısı yok güvenerek tüm forum üyelerine öneriyoruz bu zamana kadar forum üyelerinden bir şikayet gelmedi

Top Bottom