Modem Alıcam Öneri

Reaksiyon skoru
20
Modem alıcam yeni bitane vdsl destekli bunlar iyi mi? kardeşlerim önerilerinizi bekliyorum
Veya

Yakın zamanda bu modemi aldım tavsiye ederim yalnız misafir ağını açık unutma sonra benim gibi tüm bina senin internetine bağlanır .d

Önerdiğin TP-Link'i güncel olarak kullanıyorum ve kendisinden aşırı memnunum. Telefon uygulaması olması sebebi ile modeme bağlı olan her cihazı görebildiğin gibi istediğin cihazı midemden engelleyebiliyorsun. Çok kullanışlı bir cihaz. Şimdiden hayırlı olsun.

Asus için bir bilgi vereyim hocam arkada 2 port etherneti var. Biri wan icin biri lan için hem dsl hemde fiber calistirabiliyorsun, yedekli hangini istersen o 2. Planda kaliyor bir işletme için güzel ama ev için ekstra switch alman gerekebilir eğer ethernet ile bağlanacaksan. 5ghz yayınıda var unutmayalım.

Modem alıcam yeni bitane vdsl destekli bunlar iyi mi? kardeşlerim önerilerinizi bekliyorum
Veya?

Veya
Modem Linki için tıkla
Buna da bakabilirsin hocam tavsiye ederim

Asus için bir bilgi vereyim hocam arkada 2 port etherneti var. Biri wan icin biri lan için hem dsl hemde fiber calistirabiliyorsun, yedekli hangini istersen o 2. Planda kaliyor bir işletme için güzel ama ev için ekstra switch alman gerekebilir eğer ethernet ile bağlanacaksan. 5ghz yayınıda var unutmayalım.
Hocam biraz daha açabilirmisiniz vallahi bir şey anlamadım
kablolu bağlantı yapıyorum evet ama eğer modemi alırsam ne switch almam gerek ?

Hocam biraz daha açabilirmisiniz vallahi bir şey anlamadım
kablolu bağlantı yapıyorum evet ama eğer modemi alırsam ne switch almam gerek ?

Modemin arka portlarında 2 çıkış var biri ethernet biri de wan yani sana tek port lan çıkışı veriyor hocam

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri