nek1947
80+
- Reaksiyon skoru
- 35
- Bütçe
- 999
Arkadaşlar 110 M2 evde wifi da sıkıntı çıkarmayacak bir modem arıyorum çok fazla seçenek çıktı keenetic markanın var xaiomi markasının var vs vs bütçe değişken olabilir 500 e de alabilirim 1000 TL yede alabilirim ama ucuz ve performans iyi olurdu.
Şuanda 50 mbps felan fiber gelse alırım ve şuanda Turktelekom , port olduğu an turknet geçecem bu kritirlerde güzel bir süre goturecek modem arıyorum birkaç tavsiye verirseniz iyi olur.
Şuanda 50 mbps felan fiber gelse alırım ve şuanda Turktelekom , port olduğu an turknet geçecem bu kritirlerde güzel bir süre goturecek modem arıyorum birkaç tavsiye verirseniz iyi olur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
......Arkadaşlar 110 M2 evde wifi da sıkıntı çıkarmayacak bir modem arıyorum çok fazla seçenek çıktı keenetic markanın var xaiomi markasının var vs vs bütçe değişken olabilir 500 e de alabilirim 1000 TL yede alabilirim ama ucuz ve performans iyi olurdu.
Son düzenleme: