The Notorious
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 423
Arkadaşlar modem oturma odasındaydı bende pcye daha yakın olsun diye çocuk odasına taktım çalışmadı sizce sorun nedir neyi yanlış yapmış olabilirim?
priz bozuktur hocamArkadaşlar modem oturma odasındaydı bende pcye daha yakın olsun diye çocuk odasına taktım çalışmadı sizce sorun nedir neyi yanlış yapmış olabilirim?
Daha hiç kullanılmamış bir priz bozuk olmasına imkan yok ev 0 yeni tasındıkpriz bozuktur hocam
başka bir şey takmayı dene prize telefon şarj aleti falan tak belki direk odanın elektrik tesisatı arızalıdırDaha hiç kullanılmamış bir priz bozuk olmasına imkan yok ev 0 yeni tasındık
Merhabalar modem çalışmadı derken modeme güç geldi fakat internet bağlantısı mi yapmadı yoksa modeme güç mü gelmedi.Arkadaşlar modem oturma odasındaydı bende pcye daha yakın olsun diye çocuk odasına taktım çalışmadı sizce sorun nedir neyi yanlış yapmış olabilirim?
Modem çalıştı fakat İnternet gelmediMerhabalar modem çalışmadı derken modeme güç geldi fakat internet bağlantısı mi yapmadı yoksa modeme güç mü gelmedi.
Eğer internet bağlantısı sağlamadı ise rj11 girişine bağlandığınız kablo problemlidir
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Taşıdığınız odada ki modeme bağlamış olduğunuz telefon kablosu daire içinde bağlı değildir. Yani sadece 1 oda da çalışan rj11 kablonuz mevcuttur.Çalışıyor
Modem çalıştı fakat İnternet gelmedi
Yani bunun hiçbir çözümü yok öyleyseTaşıdığınız odada ki modeme bağlamış olduğunuz telefon kablosu daire içinde bağlı değildir. Yani sadece 1 oda da çalışan rj11 kablonuz mevcuttur.
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yani bunun hiçbir çözümü yok öyleyse