Yardım Modemim kırıldı, Modem önerisi

Canxz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
193
Bütçe
3000
modemim kırıldığı için değiştirmem gerekiyor bütçem 1000-3000 arasında.
valorant cs gibi oyunlar oynuyorum ping değerini etkileyecekse bir kere alıp iyisinden almak matıklı olur
türknet 100mbs kullanıyorum bilgi almak için aradığımda vdsl uyumlu almam gerekiyormuş. mağazalardan elden de gidip alabilirim veya internetten öneriniz var mı?

@Lady-Of-Ice diğer konularda gördüm sanırım bilginiz var f/p odaklı önerebileceğiniz bir modem varmı vdsl uyumlu

buradan bakabilirsiniz hocam

Keneetic harici almayın sakın
pek bilgim yok ilerde örneğin 1000mbs geçtiğimizde de değiştirilememek için şimdiden iyi bir şey almayı düşnünüyorum ama vdsl olması gerekiyormuş ne olduğunu tam anlayamadım. gigafiber özellikli alamıyormuyum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

keenetic al demiş arkadas da hiçbir bilgim yok hocam ilerde 1000 mbs geçtiğimde de işimi görürmü bu attığın

pek bilgim yok ilerde örneğin 1000mbs geçtiğimizde de değiştirilememek için şimdiden iyi bir şey almayı düşnünüyorum ama vdsl olması gerekiyormuş ne olduğunu tam anlayamadım. gigafiber özellikli alamıyormuyum
keenetic hooper dsl alabilirsin o zaman ömürlük olsun diyorsan mesela

“Hibrit” yani hem VDSL hem fiber uyumlu modem örnekleri

Aşağıdaki modeller tam bu amaçla alınır:
(VDSL hattında çalışır, fiber geldiğinde WAN portundan devam eder.)
ModelÖzellikFiyat Aralığı (2025)Avantaj
Keenetic Hopper DSL AX1800VDSL2 + WiFi 6 + WAN portu~2800-3000 TLVDSL + Fiber uyumlu, oyun için düşük ping, güçlü yazılım
Zyxel VMG8825-T50KVDSL2 + WAN + AC1200 WiFi~2500-2800 TLFiber geldiğinde router olarak kullanılabiliyor
ASUS DSL-AX55UWiFi 6 + VDSL + Gigabit WAN~3000 TL civarıYüksek performans, uzun vadeli
TP-Link Archer VR2100vVDSL2 + Gigabit port + WiFi 6~2800-3000 TLGüçlü kablosuz ve ileriye dönük

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

keenetic al demiş arkadas da hiçbir bilgim yok hocam ilerde 1000 mbs geçtiğimde de işimi görürmü bu attığın
hiç bilgin yoksa kurulum vs.de @KYTECHNGAMING bu arkadaştan alabilirsin keenetic bayisi kendisi

Zyxel VMG8825-T50K bütçeme de uyuyor görünüş olarak da beğendim. alınır mı 1500 e arkadaşlar. ileride 1000mbs de de işimi görürmü o da çok ilerde olur çünkü kiracıyız şuanda

yardım edebildiysem ne mutlu bana hocam ilerde fiber gelince tekrar modem değişmek istemiyorsan almanı öneririm
bir üstü olan 3500 Keenetic Hopper DSL AX1800 ya hocam onun ne farkı var 2000 tllik. öğrenciyim pek bütçemi de arttırmak istemem

Geri