MODLU MULTİPLAYER MİNECRAFT NASIL OYNANIR?

zelimzhh

80+
Reaksiyon skoru
12
Bilen eden varsa yardımcı olsun. Kaç yıldır araştırıyorum 1 kere modlu oynayamadım şu oyunu arkadaşımla. Hexxit olur farklı modlar olur. Bilen eden yardımcı olursa sevinirim.

Bilen eden varsa yardımcı olsun. Kaç yıldır araştırıyorum 1 kere modlu oynayamadım şu oyunu arkadaşımla. Hexxit olur farklı modlar olur. Bilen eden yardımcı olursa sevinirim.
minecraft için ESSENTİAL moduna ihtiyacınız var fakat ufak bir ayrıntı var bir kişinin premiuma ihtiyacı var dünyayı oluşturacak kişinin.

Forge kur sonra herhangi bir mod kur sürümüne uygun ve mods dosyasına at bu kadar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunu aternos da deneyebilirsin

Bütçe varsa vds sunucu kiralamanı öneririm, lakin mod sayısına göre sunucu için daha iyi bileşenler gerekecektir

herkeste orjinal var mı ?

hamachi ile açıp yerel ağda paylaşman gerek bu şekilde sunucuyla falan uğraşmazsın. modları ise tlahuncherde sağ altda olması lazım sanırım tlmods var oradan istediğin mod paketini seç indir gir. aynı şeyi arkadaşınında yapması gerek. girdikten sonra bilgisayarı iyi olan(işlemci ve ram) hamachi ile bağlanıp dünya oluşturup yerelağ da paylaşıcak diğeride onun dünyasıına bağlanacak

en basiti radmin vpn ile yap tlauncher ile modu indirip radminden aynı sunucuya bağlan yerel ağda paylaş yaparak arkadaşlarınla oyna

en basiti radmin vpn ile yap tlauncher ile modu indirip radminden aynı sunucuya bağlan yerel ağda paylaş yaparak arkadaşlarınla oyna
hamachi ile açıp yerel ağda paylaşman gerek bu şekilde sunucuyla falan uğraşmazsın. modları ise tlahuncherde sağ altda olması lazım sanırım tlmods var oradan istediğin mod paketini seç indir gir. aynı şeyi arkadaşınında yapması gerek. girdikten sonra bilgisayarı iyi olan(işlemci ve ram) hamachi ile bağlanıp dünya oluşturup yerelağ da paylaşıcak diğeride onun dünyasıına bağlanacak
tlauncher kullanmayın arkadaşlar spyware var sklauncher gibi şeyler kullanın curseforge ile uyumlu.

polymc lahuncherinide kullanabilirsin hem açık kaynak hemde mod yükleniyor kafan rahat olur

hayır spyware yok o iddalar yalanlandı ancak dediğim lahuncheride kullanabilir https://tlauncher.org/en/news_26/no-spyware-tl_18725.html?
var kankam reditte ufak araştırma yap bilgilerini nasıl cukkalıyorlar görürsün bütün korsan reddit sayfaları önermiyor (topluluk dahil)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

polymc lahuncherinide kullanabilirsin hem açık kaynak hemde mod yükleniyor kafan rahat olur
polly değil poly ona dikkat edin diğeri bir tık sakat.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,173
Üyeler
186,854
Son üye
apeiron1903
Geri