Monitör Dokunmatiğini çalıştıramıyorum.

Nyrxia

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
497
Philips 231C Smart All-in-One marka monitör ile ilgili sorunum ;

3 gündür ne yaptıysam olmadı. Bu monitör 7 yıldır androidi kullanılmadan sadece monitör olarak kullanılmış. Şimdi android bölümünü bir türlü açamıyorum. Yardımcı olacak anlayan kim varsa teşekkür ederim şimdiden.

DN. Bir üst modelinin incelemesini bir youtube kanalında buldum mini usb olmadan dokunmatik çalışmaz demiş arkadaş gittim mini usb aldım yine çalışmıyor. 20sn'de bir ekran otomatik olarak kendini kapatıyor sadece android bölümünde. Hasar vs olduğunu düşünmüyorum.

Videosunu ekliyorum.

Philips 231C Smart All-in-One marka monitör ile ilgili sorunum ;

3 gündür ne yaptıysam olmadı. Bu monitör 7 yıldır androidi kullanılmadan sadece monitör olarak kullanılmış. Şimdi android bölümünü bir türlü açamıyorum. Yardımcı olacak anlayan kim varsa teşekkür ederim şimdiden.

DN. Bir üst modelinin incelemesini bir youtube kanalında buldum mini usb olmadan dokunmatik çalışmaz demiş arkadaş gittim mini usb aldım yine çalışmıyor. 20sn'de bir ekran otomatik olarak kendini kapatıyor sadece android bölümünde. Hasar vs olduğunu düşünmüyorum.

Videosunu ekliyorum.
mouse kullan abi boşver dokunmatigi

mouse ile kullanıyorum evet ama dokunmatik neden çalışmıyor bunu çözemiyorum inat ettim anlayan vardır belki diye upluyorum konuyu 3 gündür.
Pek zannetmiyorum abi forumda konuya aşina olan birini biraz ayarları kurcala istersen yada yt de tanıtım videolarını izleyebilirsin orda gösterirler yabancı kanallar daha iyi olur senin için yada gizli tuşu falan olabilir

Geri