Ben de takip ediyordum çok saçma bi şekilde son 1-2 haftadır fiyatları yükseldiArkadaşlar bir haftadır monitör bakıyorum 4.000 liraya baktığım monitörler 6.000 lira civarına kadar yükselmiş asus'un 27 olanları bu fiyat artışları normal mi yoksa biraz gerileme olur mu
Ben de takip ediyordum çok saçma bi şekilde son 1-2 haftadır fiyatları yükseldi
Diğer satıcıların indirim yapmasını beklemek lazım gibi.. ben artık daha da gider fiyatlar diye Lenovo sipariş verdim N11 de daha uygun aynı satıcı. 24 inc işini görürse bak istersen hocamOcak ayından şubat'a geçince aşırı derecede hattı fiyatlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
4126 TL di şimdiki fiyata bakASUS 27" VG277Q1A 1MS(MPRT) 165HZ FullHD VA FREESYNC PREMIUM GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 27" VG277Q1A 1MS(MPRT) 165HZ FullHD VA FREESYNC PREMIUM GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bide 27inc olsa tadından yenmezDiğer satıcıların indirim yapmasını beklemek lazım gibi.. ben artık daha da gider fiyatlar diye Lenovo sipariş verdim N11 de daha uygun aynı satıcı. 24 inc işini görürse bak istersen hocam
![]()
Lenovo G24-20 66CFGAC1TK 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lenovo G24-20 66CFGAC1TK 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo G24-20 66CFGAC1TK 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Fresync premium bu gysnc desteği çok büyük ihtimalle varG sync olsa daha iyi olmaz mı
6300 olduOcak ayından şubat'a geçince aşırı derecede hattı fiyatlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
4126 TL di şimdiki fiyata bakASUS 27" VG277Q1A 1MS(MPRT) 165HZ FullHD VA FREESYNC PREMIUM GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 27" VG277Q1A 1MS(MPRT) 165HZ FullHD VA FREESYNC PREMIUM GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Ankara da olduğum için fiyatlar çok saçma sıfırı ile aynı fiyata satılıyor2. Ele yönelin derim, bende 1 haftadır arayışta idim baktım olmuyor 2. Elden 6 aylık ürün aldım.
![]()
MSI Optix MAG274R2 27" 1ms Full HD G-Sync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Optix MAG274R2 27" 1ms Full HD G-Sync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Optix MAG274R2 27" 1ms Full HD G-Sync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.278,95 TL'den başlayan fırsatları yakala!adclick.g.doubleclick.net
3300₺ ye 3 gün önce aldım 0 sıkıntı şuanda zaten garantili.
Ankara da olduğum için fiyatlar çok saçma sıfırı ile aynı fiyata satılıyor