Çözüldü✓ Monitör Kolu Tavsiyesi

bende de f80 var. ürün 9 kg destekliyor. fakat monitörünüzün ağırlığı 9 kilodan az ise kesinlikle bu ürün monitörünüzü taşır diye bir şey yok. bneim monitör 7 kilo civarında, yani teknik olarak 9 kiloluk kolun benim monitörü kusursuz tutması lazım. ama öyle değil. monitörün kullanıcı kılavuzunda 12 kilo destekleyen kolla kullanın yazıyormuş. mesela benim monitörün tilt hareketini yapamıyorum, öne arkaya eğme hareketini yapamıyorum, sonuna kadar sıkıp sabitledim. en ufak vidayı açtığım an monitör öne doğru düşüyor. monitörün ağırlık merkeziyle alakalı bir şey galiba. o yüzden monitörün kullanıcı kılavuzuna bakmak lazımmış

Kolay hocam zaten öyle çok vidalık bişey yok vidaları vida sıkacağınız alyan vesaire her şey kutuda mevcut sökmesi de kolay takması da.
Anladım gelince tekrardan yazarım teşekkür ederim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bende de f80 var. ürün 9 kg destekliyor. fakat monitörünüzün ağırlığı 9 kilodan az ise kesinlikle bu ürün monitörünüzü taşır diye bir şey yok. bneim monitör 7 kilo civarında, yani teknik olarak 9 kiloluk kolun benim monitörü kusursuz tutması lazım. ama öyle değil. monitörün kullanıcı kılavuzunda 12 kilo destekleyen kolla kullanın yazıyormuş. mesela benim monitörün tilt hareketini yapamıyorum, öne arkaya eğme hareketini yapamıyorum, sonuna kadar sıkıp sabitledim. en ufak vidayı açtığım an monitör öne doğru düşüyor. monitörün ağırlık merkeziyle alakalı bir şey galiba. o yüzden monitörün kullanıcı kılavuzuna bakmak lazımmış
Hocam satın aldım az önce bilmiyorum vallah ya inşallah olur.

Anladım gelince tekrardan yazarım teşekkür ederim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam satın aldım az önce bilmiyorum vallah ya inşallah olur.
hayırlı olsun hocam hallolur sıkıntı etmeyin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,217
Üyeler
195,566
Son üye
OblomovTR
Geri