Garipben bir keresinde monitörü fırlatıp atmıştım, tabi fırlayıp gitmedi kablolardan dolayı olan hdmi portuna oldu. ikinci hdmi girişini kullanıyorum
Zamanında 3 bin liraya almıştımyeni monitor alman daha mantıklı 8k geym pavır a verilmeyeceğini az çok bildiğini düşünuyorum o fiyatlara 2k monitor alinir
Sağolun hocam bu tavsiyenizi yerine getiricemYenisini al bi daha da yumruk atma gerçi gamepowermış zaten iyi olmuş
GPR24C1MS144 modeli zamanında 3 bine almıştım şuan niye bu kadar fırlamış anlamadım tek yumrukta gittigamepowerın 8k ya monitörü mü varmış
Hocam sıcaktan hiçbirşeye tahammülüm kalmamış kontrolü kaybedip yumruk attık hemen sinir hastası yaptınız benide adamlarda dandik ekran üretmeseymişPanel ücreti yeni monitör kadar hatta daha fazla olacağından tamir ettirmenizi önermem, ayrıca psikolojik destek almanızı öneririm.
Zaten vardıda arkada kalmıştı uzakta olmasa onu parçalıcaktımYeni monitör yerine bir kum torbasi alsan daha iyi olur.
Sinirimi onda çıkartıyım dimi çok iyi bjr tavsiye sağolun hocamBence pcyi komple sat Ka*riya git
Öfke kontrolü dersi alMonitöre Yumruk attım güncel fiyatı 8k panel değişimi yaptırmak mantıklımı yoksa yeni monitörmü alayım
Kral simdi bir monitorun fiyati 8k ise tek yumrukta gitmemesi lazım o yondende bakin ben saglamlik testi yaptimÖfke kontrolü dersi al
tabii ki faydalı olacaktır sizin için ama Ukrayna veya rusyali bir kar*iya gidin ve günlük kalın sabahtan akşamaHocam sıcaktan hiçbirşeye tahammülüm kalmamış kontrolü kaybedip yumruk attık hemen sinir hastası yaptınız benide adamlarda dandik ekran üretmeseymiş
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zaten vardıda arkada kalmıştı uzakta olmasa onu parçalıcaktım
Sinirimi onda çıkartıyım dimi çok iyi bjr tavsiye sağolun hocam
Çok sağolun hocamtabii ki faydalı olacaktır sizin için ama Ukrayna veya rusyali bir kar*iya gidin ve günlük kalın sabahtan akşama
bu konu hakkında konuşmak istemiyorum. (riot games)neye bu kadar sinirlendin?
Yenisini alMonitöre Yumruk attım güncel fiyatı 8k panel değişimi yaptırmak mantıklımı yoksa yeni monitörmü alayım
bu öfke işi sonra sorun çıkarır ben söylemiş oliyimde bu arada yeni mönitör al panel değişimi pahalı olur klasiktir zatenÇok sağolun hocam
bu konu hakkında konuşmak istemiyorum. (riot games)
Yok yav tamam sinirleniyorum falan ama bu seferki daha başkaydı zaten akillandım bi daha vurmıcambu öfke işi sonra sorun çıkarır ben söylemiş oliyimde bu arada yeni mönitör al panel değişimi pahalı olur klasiktir zaten
yeni monitörün hayırlı olsun tamiride o paralara çıkar merak etmeMonitöre Yumruk attım güncel fiyatı 8k panel değişimi yaptırmak mantıklımı yoksa yeni monitörmü alayım