Eyvallah sağolasınızyeni monitörün hayırlı olsun tamiride o paralara çıkar merak etme
Pardon kral yanlış bilgilendirme yapmışım kulaklıklı olan hali 8k mışgamepowerın 8k ya monitörü mü varmış
Biraz daha oyunlara kendimizi kaptırmayalım olan cebimize oluyuben bir keresinde monitörü fırlatıp atmıştım, tabi fırlayıp gitmedi kablolardan dolayı olan hdmi portuna oldu. ikinci hdmi girişini kullanıyorum
İşini hakkıyla yapan zor bulunuyor artık, herkes çarpma peşinde.Bence pcyi komple sat Ka*riya git
Mesele yumruk attığınız nesnenin ne olduğu ve üretim kalitesi değil. Mesele öfke kontrol sorunu yaşayarak çevrenize zarar verecek noktaya gelmiş olmanız. Bu da psikolojik desteğe ihtiyaç duyduğunuzu gösterir. Ayrıca panel kalite kontrol aşamasında yumruklanma yoktur. Tüm paneller yumrukla kırılır. Çene de kırılır. Panel kırılmazsa eliniz kırılır. Sonuçta mesele kırılmış olması değil, öfke sorununuz.Hocam sıcaktan hiçbirşeye tahammülüm kalmamış kontrolü kaybedip yumruk attık hemen sinir hastası yaptınız benide adamlarda dandik ekran üretmeseymiş
Mesaj otomatik birleştirildi:
K*rıya da maksimum 1 kere vurur.İşini hakkıyla yapan zor bulunuyor artık, herkes çarpma peşinde.
Geçmiş olsun bu arada yeni monitör almanız gerek.
lolde kasılmış soloda kendi halinde oyundan izole oynarken bi taba basayım denilip takımın folloş olmuş halini görüp karşı takıma bakmış ve 18/2 master görmüş yumruğu çakmış bu kadar basitYok yav tamam sinirleniyorum falan ama bu seferki daha başkaydı zaten akillandım bi daha vurmıcam
Senin için , sağlam olsun diyorsanHocam sıcaktan hiçbirşeye tahammülüm kalmamış kontrolü kaybedip yumruk attık hemen sinir hastası yaptınız benide adamlarda dandik ekran üretmeseymiş
Zaten vardıda arkada kalmıştı uzakta olmasa onu parçalıcaktım
Sinirimi onda çıkartıyım dimi çok iyi bjr tavsiye sağolun hocam
ya lol ya valoHocam sizi monitöre yumruk attıracak kadar sinir eden şey neydi acaba?
Loldür benide zarara soktu geçen ay bir sinirle monitörü yerinden oynatayım dedim fazla kuvvet uyguladım panel masaya çarptı sonra bozulan paneli gidip yumrukladım anca öyle rahatladım saçma bir şekilde bozulmasına çok sinir oldum emekli olup ölseydi gene lafım olmazdıHocam sizi monitöre yumruk attıracak kadar sinir eden şey neydi acaba?