Windows yanlış algılıyor sanırsam. Monitor 1920x1080 çözünürlüğe sahip.Monitörüm LG ultragear 24GN60R internette 1080p görünüyor fakat ben Windows ayarlarından monitörü 1440p ye alabiliyorum fakat alınca ekranda pikseller gözüke carpıyor
fhd monitörü qhd kullanamazsınMonitörüm LG ultragear 24GN60R internette 1080p görünüyor fakat ben Windows ayarlarından monitörü 1440p ye alabiliyorum fakat alınca ekranda pikseller gözüke carpıyor
o ekran kartının desteğinden dolayı,sen masaüstünü o şekilde ayarldığın için oynuyormuşsun gibi ama 1080p yapınca da aynı performansı alacaksın ve görüntü aynı olacakHocam 1080p olduğunu bende internetten görüyorum fakat Microsoft 1440p kullanmama izin veriyor oyunlarıda 1440p de oynayabiliyorum
o zaman bilemyiorumYok hocam benim ekran kartım nvidia
Yok hocam denedim arada fps farkı varo ekran kartının desteğinden dolayı,sen masaüstünü o şekilde ayarldığın için oynuyormuşsun gibi ama 1080p yapınca da aynı performansı alacaksın ve görüntü aynı olacak
10+15 fps fark ediyorYok hocam denedim arada fps farkı var
sonuç olarak pikselleri sayıyorsan 2k değildir o ekranYok hocam denedim arada fps farkı var
o 2k zatenYok hocam 2K deyil 2560x1440 yapabiliyorum