Hocam hikayelide nasıl sinirlenebiliyorsunuzHikayeli oyunlarda bile sinirlenen biriyim![]()
geçmiş olsun, sakin olmakta yarar varBi anlık sinirle monitöre mouse ile vurdum kırıldı napacağım bilmiyorum 1 yıldır kafa atıyorum yumruk atıyorum hiç bir şey olmadı ufak mouse ile vurdum gitti beyler bi tane daha monitör varda hdmi kablom yok.Alıntıyı görüntüle
Yapmayın gençler ya. Sizi eğlendirmek için yapılan oyunlara sinirlenip kendinize/etrafınıza zarar vermeyin.Bi anlık sinirle monitöre mouse ile vurdum kırıldı napacağım bilmiyorum 1 yıldır kafa atıyorum yumruk atıyorum hiç bir şey olmadı ufak mouse ile vurdum gitti beyler bi tane daha monitör varda hdmi kablom yok.Alıntıyı görüntüle
Kesin gold eloBi anlık sinirle monitöre mouse ile vurdum kırıldı napacağım bilmiyorum 1 yıldır kafa atıyorum yumruk atıyorum hiç bir şey olmadı ufak mouse ile vurdum gitti beyler bi tane daha monitör varda hdmi kablom yok.Alıntıyı görüntüle
Ahahahahahahah kral çok özür dilerim kusura bakma konuyu okuyunca bi üzüldüm de arka planda açık olan oyunu görünce bağırttı kfdgjkldfsjhlkdfsjgklfdsgj Çok geçmiş olsun kral yapılabilecek bişey yok zamanında benim de bi sol direk atmışlığım var monitöre böyle durumlarda ya valo-cs den uzak duruyoruz ya da yeni monitör parasını göze alıyoruzBi anlık sinirle monitöre mouse ile vurdum kırıldı napacağım bilmiyorum 1 yıldır kafa atıyorum yumruk atıyorum hiç bir şey olmadı ufak mouse ile vurdum gitti beyler bi tane daha monitör varda hdmi kablom yok.Alıntıyı görüntüle
Seneye daha çok çalış al malının değerini bilseydin yapmazdin ben kıyamıyorum monitör fiyatları olmuş uçmuş sen biraz daha kır seneye borç a gitBi anlık sinirle monitöre mouse ile vurdum kırıldı napacağım bilmiyorum 1 yıldır kafa atıyorum yumruk atıyorum hiç bir şey olmadı ufak mouse ile vurdum gitti beyler bi tane daha monitör varda hdmi kablom yok.Alıntıyı görüntüle
bana bedavaya verebilirsinBi anlık sinirle monitöre mouse ile vurdum kırıldı napacağım bilmiyorum 1 yıldır kafa atıyorum yumruk atıyorum hiç bir şey olmadı ufak mouse ile vurdum gitti beyler bi tane daha monitör varda hdmi kablom yok.Alıntıyı görüntüle