Neler Yeni

Monitorüm arızalandı ne yapmalıyım

Sherlockk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ömer Faruk kahve
İtopya üzerinden 2023 aralıkta aldığım gigabyte g24f2 marka cihazım bugün oyun oynarken görev çubuğunun alt kısmında çizgiler oluştu sonra tamamen birbirine girdi kime ulaşmalıyım

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
TAHA KOÇAK
Merhabalar,
Eğer İstanbuldaysan direkt İtopya mağazalarının müşteri hizmetleri bölümüne götürebilirsiniz. Değilsen pazartesi günü İtopya müşteri hizmetlerini arayarak garanti işlemlerini başlatabilirsiniz.

Sherlockk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ömer Faruk kahve
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhabalar,
Eğer İstanbuldaysan direkt İtopya mağazalarının müşteri hizmetleri bölümüne götürebilirsiniz. Değilsen pazartesi günü İtopya müşteri hizmetlerini arayarak garanti işlemlerini başlatabilirsiniz.
istanbuldayım

NORRRMAAANNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Mustafa Aydemir
İtopya üzerinden 2023 aralıkta aldığım gigabyte g24f2 marka cihazım bugün oyun oynarken görev çubuğunun alt kısmında çizgiler oluştu sonra tamamen birbirine girdi kime ulaşmalıyım
garantisi bitmemiş gidip itopyayla konuşun g24f2 de problem var kolay kolay tercih etmeyin diyoruz geliyor herifler alınır yapıştır gitsin direkt çek gönül rahatlığıyla alabilirsin vs vs senin monitörünün paneli kırılmış garantisi varsa itopyaya götür yoksa tamir masrafı karşılamaz

Teil5757

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Can
İlgilendiği Kategoriler
Görüntü sistemleri, pcb
Yatay çizgiler mi var hocam

Sherlockk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ömer Faruk kahve
Yatay çizgiler mi var hocam
Hocam ilk başta altta çizgiler vardı sonra tamamen ekran gitti 30 dk bekledim geri açtım yine altta çizgiler var farklı kablo farklı gpu ile denedim aynı

Ekler

• IMG_1618.jpeg
    IMG_1618.jpeg
    3.3 MB · Hit: 15
  • IMG_1616.jpeg
    IMG_1616.jpeg
    2.3 MB · Hit: 16
  • IMG_1621.jpeg
    IMG_1621.jpeg
    3.2 MB · Hit: 14
  • IMG_1620.jpeg
    IMG_1620.jpeg
    2.8 MB · Hit: 16

Teil5757

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Can
İlgilendiği Kategoriler
Görüntü sistemleri, pcb
Hocam ilk başta altta çizgiler vardı sonra tamamen ekran gitti 30 dk bekledim geri açtım yine altta çizgiler var farklı kablo farklı gpu ile denedim aynı
Panel arızası sıvı teması yoksa garantiden değişirler kusurlu ürün

Sherlockk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ömer Faruk kahve
hocam sıvı teması filen yok çizik bile yok üründe panel arızasını bana yıkmasınlar

Clayz

80+ Silver
su monıtoru almayın dıye kac forum acıldı arkadasımdada aynı sorun oldu cogu kısıdede herneyse eger kutuyu attıysan ıtopya kabul etmıyo gameboosterın yerı var ıstanbulda oraya goturmen lazım degısım yapıyolar

Sherlockk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ömer Faruk kahve
su monıtoru almayın dıye kac forum acıldı arkadasımdada aynı sorun oldu cogu kısıdede herneyse eger kutuyu attıysan ıtopya kabul etmıyo gameboosterın yerı var ıstanbulda oraya goturmen lazım degısım yapıyolar
14 ay oldu alalı

Teil5757

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Can
İlgilendiği Kategoriler
Görüntü sistemleri, pcb

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Ege

NORRRMAAANNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Mustafa Aydemir
hocam bir de üstüne basa basa sıkıntı olmaz alın diyorlar ya ne diyim ki

Top Bottom