istanbuldayımMerhabalar,
Eğer İstanbuldaysan direkt İtopya mağazalarının müşteri hizmetleri bölümüne götürebilirsiniz. Değilsen pazartesi günü İtopya müşteri hizmetlerini arayarak garanti işlemlerini başlatabilirsiniz.
garantisi bitmemiş gidip itopyayla konuşun g24f2 de problem var kolay kolay tercih etmeyin diyoruz geliyor herifler alınır yapıştır gitsin direkt çek gönül rahatlığıyla alabilirsin vs vs senin monitörünün paneli kırılmış garantisi varsa itopyaya götür yoksa tamir masrafı karşılamazİtopya üzerinden 2023 aralıkta aldığım gigabyte g24f2 marka cihazım bugün oyun oynarken görev çubuğunun alt kısmında çizgiler oluştu sonra tamamen birbirine girdi kime ulaşmalıyım
Yatay çizgiler mi var hocamİtopya üzerinden 2023 aralıkta aldığım gigabyte g24f2 marka cihazım bugün oyun oynarken görev çubuğunun alt kısmında çizgiler oluştu sonra tamamen birbirine girdi kime ulaşmalıyım
Hocam ilk başta altta çizgiler vardı sonra tamamen ekran gitti 30 dk bekledim geri açtım yine altta çizgiler var farklı kablo farklı gpu ile denedim aynıYatay çizgiler mi var hocam
Panel arızası sıvı teması yoksa garantiden değişirler kusurlu ürünHocam ilk başta altta çizgiler vardı sonra tamamen ekran gitti 30 dk bekledim geri açtım yine altta çizgiler var farklı kablo farklı gpu ile denedim aynı
su monıtoru almayın dıye kac forum acıldı arkadasımdada aynı sorun oldu cogu kısıdede herneyse eger kutuyu attıysan ıtopya kabul etmıyo gameboosterın yerı var ıstanbulda oraya goturmen lazım degısım yapıyolarİtopya üzerinden 2023 aralıkta aldığım gigabyte g24f2 marka cihazım bugün oyun oynarken görev çubuğunun alt kısmında çizgiler oluştu sonra tamamen birbirine girdi kime ulaşmalıyım
14 ay oldu alalısu monıtoru almayın dıye kac forum acıldı arkadasımdada aynı sorun oldu cogu kısıdede herneyse eger kutuyu attıysan ıtopya kabul etmıyo gameboosterın yerı var ıstanbulda oraya goturmen lazım degısım yapıyolar
Sana yıkamazlar hocam ürün kusurlu. Hakkını ara değiştirsinlerhocam sıvı teması filen yok çizik bile yok üründe panel arızasını bana yıkmasınlar
Değiştirmezler hele itopya hiç yapmazSana yıkamazlar hocam ürün kusurlu. Hakkını ara değiştirsinler
hocam bir de üstüne basa basa sıkıntı olmaz alın diyorlar ya ne diyim kisu monıtoru almayın dıye kac forum acıldı arkadasımdada aynı sorun oldu cogu kısıdede herneyse eger kutuyu attıysan ıtopya kabul etmıyo gameboosterın yerı var ıstanbulda oraya goturmen lazım degısım yapıyolar