Monitörüm geldi sizce nasıl durmuş?

Zeusaqa

80+
Reaksiyon skoru
137
Samsung Odyssey G8 OLED 4K 240Hz

Ekler

• IMG_5706.webp
    IMG_5706.webp
    1 MB · Hit: 65
40 bin liralık monitörü 2 bin liralık masaya emanet etmek pek yerinde olmamış hocam. O kadar ağır kol da takılı.

40 bin liralık monitörü 2 bin liralık masaya emanet etmek pek yerinde olmamış hocam. O kadar ağır kol da takılı.
Masanın 100kg kadar taşıma kapasitesi var ama güzel bir yaklaşım teşekkür ederim

Yani sistem güzel ama o duvar çok ruh daraltıcı. Cam kenarı önü falan olsa ya da duvara bir aydınlatma tarzında bir ışıklandırma vs. Koysanız sistemle uyumlu olcak şekilde ya da basitinden 1 2 tablo koysanız biraz daha hoş gözükebilir. Böyle çok ölü gibi duruyor. Ya da en kötü cam önüne manzaralı. Ha Tabbi renkler zevkler farklı siz böyle seviyorsunuzdur ona bir şey diyemem. Böyle kullanın sonuçta sizin ben genel olarak söyleyim dedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı olsun hocam bu arada demeyi unutmuşum.

Son düzenleme:
Yani sistem güzel ama o duvar çok ruh daraltıcı. Cam kenarı önü falan olsa ya da duvara bir aydınlatma tarzında bir ışıklandırma vs. Koysanız sistemle uyumlu olcak şekilde ya da basitinden 1 2 tablo koysanız biraz daha hoş gözükebilir. Böyle çok ölü gibi duruyor. Ya da en kötü cam önüne manzaralı. Ha Tabbi renkler zevkler farklı siz böyle seviyorsunuzdur ona bir şey diyemem. Böyle kullanın sonuçta sizin ben genel olarak söyleyim dedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı olsun hocam bu arada demeyi unutmuşum.
Evet setup için duvara düşündüğüm şeyler var figürler tablolar gibi konum olarakta koyabileceğim farklı bir yer olmadığı için değerlendirmek zorundayım teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,449
Üyeler
185,730
Son üye
infaz
Geri