Neler Yeni

Öneri Monitörün özelliklerinden anlayan bakabilir mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa ilhan
Bütçe
6000
Hocam şimdi şöyle bir monitör var tam istediğim gibi hem kavisli hem yukarı aşağı bükülüyor ben çok oyun oynamıyorum ona göre bir değerlendirme yaparsanız sevinirim genellikle video veya film dizi biseyler izliyorum ara sıra oyun oynuyorum hikayeli ve FPS oyunları ama ağırlıklı hikayeli oyunlar bu monitör benim için iyi bir seçim mi olur sizce
Kontrast oranı da iyi gibi 80.000.000:1

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Süleyman Bekar
Hocam şimdi şöyle bir monitör var tam istediğim gibi hem kavisli hem yukarı aşağı bükülüyor ben çok oyun oynamıyorum ona göre bir değerlendirme yaparsanız sevinirim genellikle video veya film dizi biseyler izliyorum ara sıra oyun oynuyorum hikayeli ve FPS oyunları ama ağırlıklı hikayeli oyunlar bu monitör benim için iyi bir seçim mi olur sizce

27 inç mi arıyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

27 inç mi arıyorsun
+ olarak mı curved mı olsun

ardajv

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Arda Çakıroğlu

Va panel renk acısından IPS panele göre kötü film ve hikayeli oyunlar açısından IPS panel ve 2k çözünürlük tercih edersen daha iyi olur bütçeni 6999tl ye cikarabilirsen buna bakabilirsin ama kontrasta bı göz at https://www.akakce.com/monitor/en-u...vot-ips-180-hz-oyuncu-u-fiyati,785535012.html

Top Bottom