Mete Yavuz
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Kötü lakin 12000'e 3060lı başka laptop bulunmuyor. Abra'nın yan çarı Tulpar bile 13000TL.Hocam bunun soğutması cidden leş ama ya...
Kötü lakin 12000'e 3060lı başka laptop bulunmuyor. Abra'nın yan çarı Tulpar bile 13000TL.Hocam bunun soğutması cidden leş ama ya...
Hocam o abranın yan çarı dediğiniz model 75 80 dereceyi aşmıyor, elimde var.Kötü lakin 12000'e 3060lı başka laptop bulunmuyor. Abra'nın yan çarı Tulpar bile 13000TL.
MSI gibi gerçekten kaliteli bir markada bile leş modeller çıkıyor. Monsterin 2 çıkışlı modellerini alanlar 2 yıldan uzun kullanmayı beklemesinler. Soğutması başarısız olduğu için anakartlarda problem çıkıyor.
A7 nin bazı modelleri ve tulparın bazı modelleri ciddi biçimde çok iyi soğutmaya sahip. Bu yüzden uzun vadeli kullanılabiliyor.
Kullanılan ssd de fena modeller değil, dışı kalitesiz ama yine de alınabilir duruyor.
Bu yüzden hiçbir modeli alınamaz demeniz bana mantıklı gelmiyor.
O zamanlarda 12.5Kydı belirteyimKötü lakin 12000'e 3060lı başka laptop bulunmuyor. Abra'nın yan çarı Tulpar bile 13000TL.
Benim 8 yıllık 35nm işlemcili Asus laptopum AIDA 64 testinde 80 derece görüyor, 80 derece az mı?Hocam o abranın yan çarı dediğiniz model 75 80 dereceyi aşmıyor, elimde var.
Bu model 90 derece altında çalışmıyor maalesef.
İ7 10750h için azBenim 8 yıllık 35nm işlemcili Asus laptopum AIDA 64 testinde 80 derece görüyor, 80 derece az mı?
Yalnız işlemci 14nm.İ7 10750h için az
bende abra a5 v13.1.1 vardı batarya kafam kadar olduArkadaşlar merhabalar,
Kendi kullandığım monster tulpar t5 v17.1 model laptopum hiçbir şey yokken birden kapandı birdaha da açılmadı. 30 gündür serviste servis anakart problemi dedi. Sorunu halen bulamadı. Sadece benim yaşadığımı düşündüm ama araştırayım dedim internette aynı problemi yaşayan okadar fazla insan varki, bu bir kronik sorun anlaşıldı. Garanti bittikten 2 ay sonra oldu internetteki kullanıcılarda aynı şekilde garanti bitmeye yakın ya da garanti bittikten sonra bu sorunu yaşamış. Uzun lafın kısası Monster Notebook almayın arkadaşlar. 500 600 fazla verin Asus Msi tarzı tanınmış güvenilir markalardan şaşmayın.
Yalnız işlemci 6c 12tYalnız işlemci 14nm.
Yalnız işlemci 6c 12t
Oyunda tüm çekirdekler 4.7 4.8 GHz e kadar boostlanıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Demem o ki her markanın kötü modelleri var, fanboyluk ve haterlik yapmayalım. Modele göre konuşalım.
Beyninizi kullandığınız için teşekkür ediyorumGençler her markanın kötü modelleri var @EnverPasha nın aldığı PC Monsterin üst düzey bilgisayarı mağdur olan arkadaşta monsterin ABRA serisinden almış olmalı yani en kötü serisinden. Bu yüzden mağdur her markada öyle
Aslında Monster'ın 4 fan çıkışlı soğutması iyi olan T7 V20.2 VE 20.3te kullandığı kasalar en uygun kasalar soğutması iyi ve f/p tavan zaten tek sıkıntııs plastik kasa olması ama benim umurumda olmaz öyle şeylerMonster'ın bazı modelleri tercih edilebilir, fakat üst seviye laptop alırken Monster tercih etmek akıl karı değil. Kasalarından dolayı sorun yaşayanlar var. İyi olan tek tük model gördüm, ölümüne hiçbir şeyi savunmamak lazım.