berkantunal
80+
- Reaksiyon skoru
- 24
Msi kasa felan diyorlar bu da onlardan sanırsam.Kasası kötü diye biliyorum. Yanlış bilmiyorsam ekran ve donanım ile alakalı sorunları vardı. Ekran ve donanımdan emin değilim ama kasasının kötü olduğunu biliyorum.
Ek olarak sürekli Mavi Ekran yiyebilirsin. Alan tanıdıklarımın çoğu mavi ekran hatası yiyor idi.
bilmiyorum mavi ekranı yorumlarında görmedim ışık sızması filan vs diyorlar ama tam da bu konularda zayıfım o yüzden aradayımKasası kötü diye biliyorum. Yanlış bilmiyorsam ekran ve donanım ile alakalı sorunları vardı. Ekran ve donanımdan emin değilim ama kasasının kötü olduğunu biliyorum.
Ek olarak sürekli Mavi Ekran yiyebilirsin. Alan tanıdıklarımın çoğu mavi ekran hatası yiyor idi.
Sen olsan alırmıydın ?Msi kasa felan diyorlar bu da onlardan sanırsam
Kaç tl laptop?bilmiyorum mavi ekranı yorumlarında görmedim ışık sızması filan vs diyorlar ama tam da bu konularda zayıfım o yüzden aradayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sen olsan alırmıydın ?
13 K bu max 13,5 KKaç TL laptop?
Ve bütçe ne?
Oyun oynamak için mi alıyorsun?13 K bu max 13,5 K
Hem oyun oynamak hemde render filan almak içinOyun oynamak için mi alıyorsun?
Ana bir amaç belirleyin ilk önce.Hem oyun oynamak hemde render filan almak için
Hem stokta yok hem bütçeyi aşıyorhttps://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t7-v25-1/
Aradaki fiyat farkına o kadar değiyor ki...
Muazzam bir kasa vallahi ben ne yapar eder bunu alırdım.
Attığınız fena değil ama bunla yarışacak seviyede değil.
Ana amaç oyun ara sıra render ama şimdi rtx3050ti 4vram - rtx3060 6gbvram sanırım bunun hem performansta hemde ileri zamanlar için ekran kartı darlanır mı ?Ana bir amaç belirleyin ilk önce.
Amacınız render ama ara sıra oyun oynarım diyorsanız bunu alın.
Ama amacınız oyun ise ara sıra render alacaksanız bunu alın.
Ekran kartı bi tık düşük ama işlemciler çok iyi. Sıkıntı olmaz merak etmeyin.Ana amaç oyun ara sıra render ama şimdi rtx3050ti 4vram - rtx3060 6gbvram sanırım bunun hem performansta hemde ileri zamanlar için ekran kartı darlanır mı ?