Monster t5 20.2 kronik

Reaksiyon skoru
24
Beyler bu bilgisayarı almak üzereyken kronik gibi şeyler okumaya başladım sizce almak mantıklı mı
Tercih sebebim hem fiyat iyi gibi birde 165hz avantajı var sizin fikirleriniz nedir?
Alıp pişman olmak istemiyorum sağolun şimdiden

Ekler

• 38F68A9E-DA9A-4F5A-8832-63BD0DF0B018.png
    38F68A9E-DA9A-4F5A-8832-63BD0DF0B018.png
    695.9 KB · Hit: 64
Kasası kötü diye biliyorum. Yanlış bilmiyorsam ekran ve donanım ile alakalı sorunları vardı. Ekran ve donanımdan emin değilim ama kasasının kötü olduğunu biliyorum.

Ek olarak sürekli Mavi Ekran yiyebilirsin. Alan tanıdıklarımın çoğu mavi ekran hatası yiyor idi.

Kasası kötü diye biliyorum. Yanlış bilmiyorsam ekran ve donanım ile alakalı sorunları vardı. Ekran ve donanımdan emin değilim ama kasasının kötü olduğunu biliyorum.

Ek olarak sürekli Mavi Ekran yiyebilirsin. Alan tanıdıklarımın çoğu mavi ekran hatası yiyor idi.
Msi kasa felan diyorlar bu da onlardan sanırsam.

bilmiyorum mavi ekranı yorumlarında görmedim ışık sızması filan vs diyorlar ama tam da bu konularda zayıfım o yüzden aradayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Msi kasa felan diyorlar bu da onlardan sanırsam
Sen olsan alırmıydın ?

bilmiyorum mavi ekranı yorumlarında görmedim ışık sızması filan vs diyorlar ama tam da bu konularda zayıfım o yüzden aradayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sen olsan alırmıydın ?
Kaç tl laptop?
Ve bütçe ne?

Ana bir amaç belirleyin ilk önce.
Amacınız render ama ara sıra oyun oynarım diyorsanız bunu alın.
Ama amacınız oyun ise ara sıra render alacaksanız bunu alın.
Ana amaç oyun ara sıra render ama şimdi rtx3050ti 4vram - rtx3060 6gbvram sanırım bunun hem performansta hemde ileri zamanlar için ekran kartı darlanır mı ?

Ana amaç oyun ara sıra render ama şimdi rtx3050ti 4vram - rtx3060 6gbvram sanırım bunun hem performansta hemde ileri zamanlar için ekran kartı darlanır mı ?
Ekran kartı bi tık düşük ama işlemciler çok iyi. Sıkıntı olmaz merak etmeyin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,703
Üyeler
190,791
Son üye
mertbeyvip
Geri