Neler Yeni

Monstrt Notebook HDD Montajı.

ATAMAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Mehmet Ataman
Merhaba dostlar, bugün Monster notebook satın aldım fakat SSD'nin yeteceğini düşünmüyorum. Eski bilgisayarımda 1 TB HDD var, bu HDD'yi söksem Monster teknik servisi montajını sağlar mı, randevu alırken Monster teknik servisine ürün bırakmak istiyorum mu demeliyim?

wzyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Barış
Merhaba dostlar, bugün Monster notebook satın aldım fakat SSD'nin yeteceğini düşünmüyorum. Eski bilgisayarımda 1 TB HDD var, bu HDD'yi söksem Monster teknik servisi montajını sağlar mı, randevu alırken Monster teknik servisine ürün bırakmak istiyorum mu demeliyim?
Bilmiyorum ama sökmedende takabilirsiniz

xmert96x

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
902
İsim
Mert Çevik
Boşta sata poru varmı ve hdd 2.5inch mi?

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy
Evde laptoba bir hasar bırakmauacak şekikde kendiniz yapabilirsiniz ve ya servisede göbderebilirsiniz. Göndermek isterseniz Hddyi laptobun yanına koyup "bu hddnin takılmasını istiyorum" yazarak kargolayabilirsiniz.

ATAMAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Mehmet Ataman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Boşta sata poru varmı ve hdd 2.5inch mi?
Evet 2.5'' bir port var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evde laptoba bir hasar bırakmauacak şekikde kendiniz yapabilirsiniz ve ya servisede göbderebilirsiniz. Göndermek isterseniz Hddyi laptobun yanına koyup "bu hddnin takılmasını istiyorum" yazarak kargolayabilirsiniz.
Az önce müşteri hizmetlerini aradım maalesef teknik servis bununla ilgili bir yardım sağlamıyormuş.

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy
Maalesef o konuda pek kendime güvenmiyorum çünkü donanımsal bir bilgim yok.
Donanımsal bir bilgiye ihtiyacınız yok ki hocam. Youtubeden bakarak yapabilirsiniz.

Top Bottom