Evet yaşlı okumadınız motor aldığım için moralim bozuk oysaki parayı atmadan önce 135 bin TL hesabımda olduğu zaman Gayette mutluydum ama para gittikden sonra hesapda kuruşları görünce kafama bir şey dank etti ben artık nasıl para biriktircem öncelikle ne motor aldığımı benim daha önceki konularıma denk gelen arkadaşlar bilir bir sonraki konuda hangi motoru aldığımı söyleyeceğim ama şimdi konum farklı ve moralim sıfır oysaki çoğu türk gencinin hayalî olan birşeyi tamamen kendi param ile 2 sene çalışarak yaptım ben okumuyorum baba mesleğini devam ettirme kararı aldım babamda haftalık 1000 TL sen 4bin veriyor okulda 6 bin veriyor tam 10 bin TL ediyor ama Haziran ayında okul maaşımı kesicek ve sadece 4 bin ya da babam ne verirse onu alcam e iyi güzel motoru aldım ekipmanları aldım ehliyetide Alcam ama ben bunun anca mazotunu koyabilirim aylık net giderim 1500 TL geriye kaldı 8.500 e 2000 TL de mazota gitse 6500 düz 6 bin bu daha en temel masrafım diğer masraflarımı saymıyorum bile hele Hazirandan sonra komple batıyorum ben artık nasıl para biriktircem 17 yaşındayım askerliğimi bedelli yapmak zorundayım oda şimdi bile 240 bin TL ben bu parayı nasıl biriktirdim daha kendi masraflarıma gücüm yetmiycek oysaki motoru almadan önce motorum olcak diye heyecandan bunları düşünemedim