Her şey güncelDriver güncel mi?
Farenin ki?Her şey güncel
PC özelliklerini söylermisin? Çok garip.Beyler logitech g300s im var Her oyunda mouse u hareket ettirince fpsim 200 den 80 e kadar düşebiliyor. Donanımla ilgili sorun yok, farklı mouse la denediğimde fpsim düşmüyor. Sebebini bilen varsa yardımcı olabilirse sevinirim.
Dostum seni Technopat Sosyal'Den hatırlıyorum sanırım.15000 TL Forntıte sistemi toplayan arkadaş.PC özelliklerini söylermisin? Çok garip.
Hayır o ben degilim Technopat da sadece 1 tane hesabım var oda ilgezdi samet diye.Dostum seni Technopat Sosyal'Den hatırlıyorum sanırım.15000 TL Forntıte sistemi toplayan arkadaş.
voltaj da bi sıkıntı olabilirBeyler logitech g300s im var Her oyunda mouse u hareket ettirince fpsim 200 den 80 e kadar düşebiliyor. Donanımla ilgili sorun yok, farklı mouse la denediğimde fpsim düşmüyor. Sebebini bilen varsa yardımcı olabilirse sevinirim.
güncelFarenin ki?
gtx 1050ti ryzen3 2200g 4çekirdek 8gbram 3000mhzPC özelliklerini söylermisin? Çok garip.
her hangi bi drop yok bildiğin fps düşüyorMouse takılıyor oyun drop yemiş gibi oluyor büyük ihtimalle