Öneri mouse öneri ve yorumlama

Reaksiyon skoru
94
150 tl civarında hp omen 400 ve katar pro dışında öner bileceğiniz mouse varmı ? ( bu iki mouse dan birini alacağım alına bilecek olan başka model veya marka varmı diye mrak ettiğim için bu konuyu açtım) iyi forumlar

o fiyata bildiğim kadarı ile alınacak başka F/P mouse yok.

Katar proyu öneririm.
Ben xt modelini kullanıyorum tasarımı hoşuma gidiyor ama tek sıkıntısı scroll aşağı yaptığım zaman çirkin bi yay sesi geliyor.
XT modeli için konuşuyorum

ne zamandır kullanıyorsun bi sorunla vs karşılaştın mı bilgi verirsen çok sevinirim :)
Sistemimi de yeni aldığımdan yeni aldım 1 1,5 hafta oldu ama hemen alıştım elin büyükse kesinlikle öneririm lol oynadığımdan çok sık basıyorum tuşlara ama herhangi bi sorun yok sadece ilk aldığımda sağ tuş tutukluk yapıyor gibi geldi ama 2 3 günde geçti gönül rahatlığıyla önerebilirim bana da forumdakiler önermişti

150 TL civarında hp omen 400 ve katar pro dışında öner bileceğiniz mouse varmı ? ( bu iki mouse dan birini alacağım alına bilecek olan başka model veya marka varmı diye mrak ettiğim için bu konuyu açtım) iyi forumlar
Katar pro ve Aorus M2 aynı sensöre sahip

Katar pro yu beğenmediysen aorus öneririm, omen 400 te 3325 var, katar pro bile onu tokatlar

Sistemimi de yeni aldığımdan yeni aldım 1 1,5 hafta oldu ama hemen alıştım elin büyükse kesinlikle öneririm lol oynadığımdan çok sık basıyorum tuşlara ama herhangi bi sorun yok sadece ilk aldığımda sağ tuş tutukluk yapıyor gibi geldi ama 2 3 günde geçti gönül rahatlığıyla önerebilirim bana da forumdakiler önermişti
Tamam bro çok sağol
Post automatically merged:

Katar pro yu beğenmediysen aorus öneririm, omen 400 te 3325 var, katar pro bile onu tokatlar
Teşekkür ederim

Artık bitti sanıyordum OMEN 400'de 3325 var sanan.

Ekran Görüntüsü (97)_LI.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,741
Üyeler
190,962
Son üye
Skgrnkgrn123
Geri