Öneri Mouse Önerisi Var mıdır dostlar

Sanrı

80+
Reaksiyon skoru
27
Bütçe
1000
Evet arkadaslar steelseries rival 300s mouse um az önce sinirlenip bi tane koyduğum için kırıldı tamamen yeni mouse önerilerine açığım fps oyuncusuyum şimdiden teşekkürler. Bütçe 1k ya kadar çıkarım

Evet arkadaslar steelseries rival 300s mouse um az önce sinirlenip bi tane koyduğum için kırıldı tamamen yeni mouse önerilerine açığım fps oyuncusuyum şimdiden teşekkürler. Bütçe 1k ya kadar çıkarım
Glorious model o wireless'tan başka bakmazdım ben olsam

zowie ec seriside hiç fena değil biraz eski kalıyor ama

biraz çıkarsanda pulsar xlite var

yeni gördüm xtrfy mz1 o fiyata düşmüş

bütçeni zorlamak istemezsen rampage fury z veya delux m800 wireless alabilirsin

en ucuzu 1.2-1.3 çıkamam dostum o kadar teşekkürler tavsiye için
Post automatically merged:

listeye ekledim sağolasın kral
Eğer sormak istediğin bir şey olursa elimden geldigince cevaplarım ama mouseu çok fazla kullanma şansım olmadı

da v2

en ucuzu 1.2-1.3 çıkamam dostum o kadar teşekkürler tavsiye için
Post automatically merged:

listeye ekledim sağolasın kral
off mouse öneremez oldum zam üstüne zam 2 hafta önce olsa önerdiklerimin hepsine paran yetiyodu rampage fury z güzel mouse yinede düşünebilirsin

aerox ile beraber bakıyorum şu an onlara
aerox 5 kablolusuna o para verilmez

aerox 3 wireless alabilirsin güzel fare oda benzer fiyatta bulabiliyosan glorious derim şuan 1170tl.

1300tl'yede endgame xm1 var. xm1r fareli olmasına rağmen dünyanın en iyi faresi olarak geçti uzun süre. buda onun yenilenmemiş versiyonu trendyol, hb indirim kuponun varsa endgame veya pulsar almanı öneririm

aerox 5 kablolusuna o para verilmez

aerox 3 wireless alabilirsin güzel fare oda benzer fiyatta bulabiliyosan glorious derim şuan 1170tl.

1300tl'yede endgame xm1 var. xm1r fareli olmasına rağmen dünyanın en iyi faresi olarak geçti uzun süre. buda onun yenilenmemiş versiyonu trendyol, hb indirim kuponun varsa endgame veya pulsar almanı öneririm
fury z'ye ne diyorsun peki? ben hiç kablosuz kullanmadım bu zamana kadar. Ama cidden kablonun takılması falan yoruyor beni masam çok küçük malesef o yüzden kablosuz bir mouse alacağım bu kez. Fury z tatlı duruyor kablosuz önerin var mı?

Geri