Neler Yeni

Mouselar arasındaki fiyat farkının nedeni nedir?

Edmond_Dantes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
598
İsim
Onur
Arkadaşlar bu mouseların çoğu aynı sensörü vs. kullanıyor aynı hz lerdeler. Aradaki fiyat farkı neden?
Örneğin Lamzu ile Scyrox un bu ürünlerinin her şeyi aynı. Sensörü aynı, hz si aynı, switchi aynı işlemcisi aynı. Bu fiyat farkı neden? Şimdilik bu ikisini gördüm ama böyle çok örnek var bildiğiniz üzere, bunun sebebi nedir?

Bir de bu tarz markaların logitech'den razer'dan farkı ne ki aralarında fark oluyor. Viper 3 pro 7 bin diyor mesela.

eternal_snow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
ömer faruk
Arkadaşlar bu mouseların çoğu aynı sensörü vs. kullanıyor aynı hz lerdeler. Aradaki fiyat farkı neden?
Örneğin Lamzu ile Scyrox un bu ürünlerinin her şeyi aynı. Sensörü aynı, hz si aynı, switchi aynı işlemcisi aynı. Bu fiyat farkı neden? Şimdilik bu ikisini gördüm ama böyle çok örnek var bildiğiniz üzere, bunun sebebi nedir?

Bir de bu tarz markaların logitech'den razer'dan farkı ne ki aralarında fark oluyor. Viper 3 pro 7 bin diyor mesela.
Razer mouselarda diğer mouselara göre 1 yeni nesil sensör kullanılıyo genelde ve razerın oturmuş bi kalitesi ve müşteri kitlesi var. Yazılım ve donanım olarak çok iyi ürünler yapıyolar son zamanlarda. Oem markalarında arasında da bazen mouseun kasasında kalite farkı oluşuyor donanımsal olarak aynı olsalar da. Shapein de bu fiyat farkına etkisi var tabi

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Ferhat Bilgi

Ağırlık kalite sensör mcu tasarım batarya dongle hz vs vs gibi farklar fiyat farkını oluşturur ama marka adı da etkilidir logitech ve razer gibi onlar da isim olarak bilindiği için fiyatları gereksiz fazla olabiliyor

Top Bottom