Moza r3 alınır mı iyi mi?

yusuf544

80+ Silver
Reaksiyon skoru
734
Moza r3 kafamda var fakat vioalarda izlediğimie gore bazen tıkır tıkır sesler geliyor bu ses moza r3 kullanacan kişilerde mevcutmu yoks ak videodaki ürünmu sıkıntılıdır.

yokmu kullanan ?

Ben kullanmıyorum ama popüler ve alanlar da memmun diye biliyorum hocam.Bir sıkıntı çıkacağını sanmam.

Ben kullanmıyorum ama popüler ve alanlar da memmun diye biliyorum hocam.Bir sıkıntı çıkacağını sanmam.
Hocam bazı videoları izledim tıkır tıkır ediyor o soğuttu biraz kendinden.

Normal hocam mekanizma ve feedbackten dolayı her direksiyonda olur o.Zaten kulaklıkla kullanırsanız çok duymazsınız.
Hocam ama r5 de öylemi diyince yok diyorlar kafam karıştı.en iyisi teşhir görüp kullanmak olacak sanırım.😁

Hocam ama r5 de öylemi diyince yok diyorlar kafam karıştı.en iyisi teşhir görüp kullanmak olacak sanırım.😁
knk dediğim gibi dünde dedim g920 29 923 vs bunlarda videolarda takır tukur ediyor ama kullanıyorum hiç öyle abartılı ses yok o videolarda mikrofonların hassaslığından çıkan bir şey b

knk dediğim gibi dünde dedim g920 29 923 vs bunlarda videolarda takır tukur ediyor ama kullanıyorum hiç öyle abartılı ses yok o videolarda mikrofonların hassaslığından çıkan bir şey b
Hocam g29 var bende zaten ama kumlu taşlı yerlere girince tıkır tıkır ediyor benim istediğim ise hiç ses çıkarmasın.

Hocam g29 var bende zaten ama kumlu taşlı yerlere girince tıkır tıkır ediyor benim istediğim ise hiç ses çıkarmasın.
sende çok şey istiyon birader :D ses çıkmasın istiyorsan gerçek araba sür

Geri