MSI 2060 Ekran Kartı 9 K H.O / G.O

3060 Gaming X i 11 e almıştım. Anakartı düşünce 10500 e geliyor o kadar da kötü değil yani.
Hocam zaten şu zamanda hangi karti ne fiyata alsan kötü diyorlar yargilamamak gerek bence çünkü insanlarin alinabilir dedikleri fiyatlara asla vermiyorlar kartları o yüzden güle güle kullanın derim hayırlı olsun

sen yurt dısından 2060 ilanı mı atmıstın dostum sanki 3050 diye arananlara 7900 mü neydi backplate i bile olmayan soğutmasız evga kartı anakartı düşünce 500 tl soğutma + garantiye verilmez mi demek istiyorsun anlamadım seni ben

İnanır mısın bunun bile stoklarının bittiğini görünce içimden ''çıldırmış bu millet'' dedim.

İnanır mısın bunun bile stoklarının bittiğini görünce içimden ''çıldırmış bu millet'' dedim.
Şaka gibi 9K ya bu kartı alan (Yıldız) *****'ler/lar olursa tabi fiyatlar düşmez.

Hocam adresiniz açık bir şekilde gözüküyor silmelisiniz.

Geçmiş olsun. RX 6600 8.000-9.000 TL arasında rahat bulunuyorken mantıklı olmamış.

Ağır G.O, Eth şu haldeyken bu paralara Miningciler kart almıyor, oyuncular neyin kafasında ben çözemedim?
Kimse gelip miningden kartlar pahalı demesin.
Ben de yarın elimdeki tüm 2060'lara 9K yazayım nasıl olsa alan var sonra o parayla Amazon'dan 3060, 3060Ti, 6600Xt artık ne bulursam alayım.

Bedava gaming x modeli o fiyata hayırlı olsun fakat AMD ekran kartından dert yanıyordunuz bugün kullanmadınız mı kartı?
Çok kart değiştirdim. 3060 gaming x i iade ettim, 6600XT aldım onu da iade ettim 3060 Ti aldım, onu da takasladım şimdi inno3d 3060 twin x2 aldım. Şimdi derken ciddi ciddi şimdi biraz önce takasladım :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sen yurt dısından 2060 ilanı mı atmıstın dostum sanki 3050 diye arananlara 7900 mü neydi backplate i bile olmayan soğutmasız evga kartı anakartı düşünce 500 TL soğutma + garantiye verilmez mi demek istiyorsun anlamadım seni ben
Yurtdışı? amazon TR ürünü ve her türlü garantisini amazon TR sağlıyor. 7500 e 3050 den fersah fersah daha iyi bir kart o fiyata.

Ağır G.O, Eth şu haldeyken bu paralara Miningciler kart almıyor, oyuncular neyin kafasında ben çözemedim?
Kimse gelip miningden kartlar pahalı demesin.
Ben de yarın elimdeki tüm 2060'lara 9K yazayım nasıl olsa alan var sonra o parayla Amazon'dan 3060, 3060Ti, 6600Xt artık ne bulursam alayım.
13 bin liram var usta, hazır sistemlerde 6600xt yada 3060 gibi bir sistem beklemeli miyim?

Geçmiş olsun 🤠
O fiyata çok daha iyileri ve yenileri vardı dostum.

Geri