Msi anakartı msi servisinde ne kadar ücret tutar?

Reaksiyon skoru
11
Bütçe
5
Bugun kasa montajı yapacakken anakartta islemci pinlerinin 3 tanesi yamuldu ve yarın msi servisine götürücem benden ortalama ne kadar bi fiyat isterler ve ne kadar sürer?

Bugun kasa montajı yapacakken anakartta islemci pinlerinin 3 tanesi yamuldu ve yarın msi servisine götürücem benden ortalama ne kadar bi fiyat isterler ve ne kadar sürer?
Yeni bi anakart fiyatı bile isteyebilirler. O pinleri bence düzelttirmeye çalış iyi bi tamircide.

iğne yardımıyla pinleri kendin düzeltebilirsin

gecen hafta anakartın işlemci soketi bozuldu servise yazdım sadece arıza tespiti için 1100 tl alıyoruz dediler. anakart zaten 4500. gittim asus anakart aldım. artık benim şansımamı bilmiyorum msi ürünlerinden ne aldıysam hep bozuluyor veya kalitesiz cıkıyor. bu saatden sonra bedavaya bile msi ürünleri alıp basıma bela etmem.

gecen hafta anakartın işlemci soketi bozuldu servise yazdım sadece arıza tespiti için 1100 tl alıyoruz dediler. anakart zaten 4500. gittim asus anakart aldım. artık benim şansımamı bilmiyorum msi ürünlerinden ne aldıysam hep bozuluyor veya kalitesiz cıkıyor. bu saatden sonra bedavaya bile msi ürünleri alıp basıma bela etmem.
Anakartınız neydi hocam ? geçmiş olsun.

• Beğen
Reaksiyonlar: umix
Hocam aynısını artık ben de Asus için diyorum ve şuanda asus anakart yerine ya msi ya da gigabyte alacağım biraz şans işi denebilir.

• Beğen
Reaksiyonlar: umix
Hocam aynısını artık ben de Asus için diyorum ve şuanda asus anakart yerine ya msi ya da gigabyte alacağım biraz şans işi denebilir.
demek hepsi aynı bu marka cok iyi köklü marka diye kimseyi övmemek lazım onu anladım. arıza tespit ücreti 1100 tl nedir birader arıza zaten belli anakart işlemci yuvası.

Msi b850 gaming plus da yani beni bu masrafa düşüren şey islemcinin ustundeki demir plaka oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Keşke o fiyata yapsalar hayattan baska bisi istemsem
Bende de B650 tomahawk var, aynı şekilde anakart soketinde ve ram slotunda sıkıntı var birkaç gündür, garantiye vermeye korkar oldum astronomik fiyat çıkarırlar diye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,920
Üyeler
183,490
Son üye
Mertan
Geri