Msi anakartı msi servisinde ne kadar ücret tutar?

gigabyte servisine anakart yolluyosun adamlar memnuniyet için bile ilk seferde pinleri düzeltiyor, buna para isteyeceklerse msi ye yazıklar olsun, tahmini 1k civarı ücret çıkabilir garanti varsa bile

gigabyte servisine anakart yolluyosun adamlar memnuniyet için bile ilk seferde pinleri düzeltiyor, buna para isteyeceklerse msi ye yazıklar olsun, tahmini 1k civarı ücret çıkabilir garanti varsa bile
Gigabyte servisine de servispoint bakmıyor mu, aynı MSI ile birlikte, yanlış biliyor olabilirim

Anakartınız neydi hocam ? geçmiş olsun.
eyvallah sağ ol. bozulan model b650 m. islemci yuvasını yeğenim bozmuş ona lafım yok ama zaten anakart kronik sorunluydu sarı ünlem doluydu aygıt yönetiminde. ayrıca 3 pin argbler bozuktu. asus anakartı takınca ne hata kaldı ne sarı ünlem. ben bu msi monitörünü aldım ondada ışık sızması dolu. ekran kartını aldım deli gibi ısınıyor bıktırdı msi.

demek hepsi aynı bu marka cok iyi köklü marka diye kimseyi övmemek lazım onu anladım. arıza tespit ücreti 1100 tl nedir birader arıza zaten belli anakart işlemci yuvası.
Hocam ben stabilite sorunuyla gönderip yamuk pinlerle aldım anakartı direkt :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gigabyte servisine de servispoint bakmıyor mu, aynı MSI ile birlikte, yanlış biliyor olabilirim
Asus a anakart gönderdim o da servispointe gitmiş galiba kaçış yok

yolladığım b660 da arena bakıyordu, başka bir sorun dolayısıyla yolladım ama not kısmında memnuniyet için 1-2 pinin düzeltildiğini yazmışlardı

Son düzenleme:
Geri