Neler Yeni

MSI defteri benim için kapanmıştır..!

Cerdukay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Yasin V
Şuan msi monitör kullanıyorum. 1 adet ölü piksel var ekranın tam ortasında. Ben aptallık edip N11'den aldım. Satıcıyla iletişime geçtiğimde önce teknik servisle iletişime geçmemi söylediler. Teknik servis 3 veya daha fazla ölü pikselde değişim yapıyormuş. Bunun altında yapmıyormuş. msi monitör pişmanlıktır. Keşke almasaydım. Kullandığım model g2412f.
Keşke beğenmedim diyip iade etseydiniz. Ben o şekilde iade etmiştim. Teknik kısma girmeden iade edebilirdin.

MSI G274 E2 yi 2 kez de ben iade ettim :)) en son R27QE de şansımı denedim. Şansıma tuttu gibi şuanlık sıkıntı gözükmüyor.

Monitör işi gerçekten sıkıntılı bir süreç. Bende yakın zamanda yaklaşık 1-2 ay boyunca iadeler ile uğraştım sonunda düzgün modeli bulabildim. İlk olarak Lenovo R27QE modelini almıştım. 2 defa da ölü piksel gelince iade ettim. Ek olarak görüntü kalitesi de çok hoşuma gitmemişti. 4 senelik Acer 1080p monitörüm daha güzel renkler veriyordu. Sonrasında bütçemi arttırdım ve Philips 27M2N5500 modelini aldım. Bunda da ölü piksel denk geldi. Görüntü kalitesi ise Lenovo ya göre çok çok başarılı geldi. Bu yüzden iade etmesemmi diye çok arada kaldım ama şansımı denedim tekrar ve sorunsuz modeli denk getirebildim. Bahsettiğim model arada Amazon stoklarına giriyor. Denk gelirse eğer tercih edebilirsiniz. Ölü piksel işi ise gördüğüm kadarıyla her markada tavan yapmış. Ya premium segment bir monitör alacaksınız ya da direk sıfır ölü piksel garantili bir model alacaksınız.

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,382
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Sorun sadece ölü piksel değil ben bu monitörün renklerini de sevemedim bir türlü. Şuan mecburen kullanıyorum, ilk fırsatta değiştiricem. İnsanlar forum sitelerinde yok msi şöyle yok böyle iyi diye kaç tane yorum yazmış. Onlara kanıp aldım monitörü. Keşke gidip mağazada kendi gözümle baksaydım. Yapacak bir şey yok mecburen bir süre bunu kullanıcam. Şuan yeni monitöre para vermek istemiyorum.
Kullanıcı yorumları önemli de şöyle bir şey var ekonomi kötü çoğu kişi kötü bir üründen nispeten iyi ürüne geçiyor çok tecrubeleri olmuyor o yüzden yorumlar bazen yanıltıcı olabilir ben yorumlara daha çok satıcı güvenirliği için bakıyorum kalite anlayışı çok değişken. Son aldığını değiştirmiyorlar mı nereden aldın?

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Talha Keyhidar
Arkadaş ben onu bunu bilmem bir daha monitör alırsam mağazadan test ederek alıcam. Onun iadesiyle falan uğraşılmaz. Mağazada gerekli testleri yaptırtırım ona göre ürünü kutulatıp alırım. En mantıklı yöntem bu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kullanıcı yorumları önemli de şöyle bir şey var ekonomi kötü çoğu kişi kötü bir üründen nispeten iyi ürüne geçiyor çok tecrubeleri olmuyor o yüzden yorumlar bazen yanıltıcı olabilir ben yorumlara daha çok satıcı güvenirliği için bakıyorum kalite anlayışı çok değişken. Son aldığını değiştirmiyorlar mı nereden aldın?
N11'den aldım hocam. Ben beğenmedim diyerek satıcıyı mağdur etmek istemedim. Sonuçta ürün açılmamış pakette geldi. İlgileri de iyiydi ama ekranın tam ortasında 1 adet ölü piksel var. N11'e durumu anlattım onlar da önce teknik servise başvurmamı söylediler. MSI teknik servisi de 3'ün altındaki ölü piksellere herhangi bir işlem yapmadığını söyledi. Beğenmedim diyerek iade edebilirdim fakat dediğim gibi satıcıyı mağdur etmek istemedim.

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,382
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Alienware zaten kalite konusunda top bir marka yoğun çalışmada 5 sene sorunsuz kafede çalışacaktır doğru bir seçim olmuş .

Dell panel değilde arka plan parçalarını çok kalite kullanıyor besleme devresi anakarti ledleri LED driverleri gibi bileşenler.
Aynen öyle işçiliği ve kaliteyi paketten ürünü çıkartırken anlıyorsun diğerlerinden çok farklı. Verdiğim paranın karşılığını aldığımı bilmek çok memnun edici, iyi ki Alienware almışım diyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

N11'den aldım hocam. Ben beğenmedim diyerek satıcıyı mağdur etmek istemedim. Sonuçta ürün açılmamış pakette geldi. İlgileri de iyiydi ama ekranın tam ortasında 1 adet ölü piksel var. N11'e durumu anlattım onlar da önce teknik servise başvurmamı söylediler. MSI teknik servisi de 3'ün altındaki ölü piksellere herhangi bir işlem yapmadığını söyledi. Beğenmedim diyerek iade edebilirdim fakat dediğim gibi satıcıyı mağdur etmek istemedim.
Görmeden ürünü aldığın için iade etmek bence hakkın, sonuçta kusurlu ürün bence iade et, satıcı zaten onu aldığı yere geri gönderecek.

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Jiyu
Forumda koşulsuz kötü olsa bile msı öneren primatlar var .
koşulsuz kötü derken ? Msı g274qpf zaten önerilen bir model. Philips , dell bir tık iyi denilse de msı ın bu modeli de iyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Talha Keyhidar
Görmeden ürünü aldığın için iade etmek bence hakkın, sonuçta kusurlu ürün bence iade et, satıcı zaten onu aldığı yere geri gönderecek.
Şuan elimdeki ürünü idareten kullanıcam. Bu da bana ders oldu. Bir daha monitör alacağım zaman mağazada test ederek alıcam. İnternetten monitör alma işi benim için bitmiştir.

Musty?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Mustafa TURNA
Forumda VA' ya karşı ciddi ön yargı var bunun sebebi de biraz kağıtta yazanlara bağlı kalmaları tabii ki de IPS' de renk olarak daha iyi bu doğru, VA' daha soluk oluyor ama VA' nın da kontrast avantajı var. Burada önemli olan panel kalitesi. İyi panele sahip bir monitör aldığın zaman üzmez. Bende Acer 240 IPS, Alienware 360Hz IPS, MSI 165Hz Va var, görüntü anlamında en beğendiğim MSI>Acer>Alienware, HDR açınca Acer>MSI>Alienware oluyor. Bu monitörde yaptığın gibi Amazon'dan al iadesi en kolay Amazon, diğer firmalar kıllatıyor, uzak dur.
Va ips farkı abartılıyor zaten her şey kağıt üzerinde karşılaştırmak bırakılmalı

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Caner Pektas
Şu an ben de msı monitör almayı düşünüyordum burayı görene kadar benim kasam anakartım ekran kartım msı aynı marka olsun diye msi almayı düşünüyordum. Önerebileceğiniz bir model var mı bütçe max 10k olacak şekilde (2k 27inç) (birazcık aşabilir tabii) teşekkür ederim

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
772
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
250 300 dolarlık paneller tamamen şans işi. İyi de çıkabilir kötü de. Basit testlerden geçirilmiş ürünleri alıyorsunuz sonuçta.

Aykut D.

80+ Gold
koşulsuz kötü derken ? Msı g274qpf zaten önerilen bir model. Philips , dell bir tık iyi denilse de msı ın bu modeli de iyi
Kötü olsa bile ' dedim konudaki monitör için konuşmadım .

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

KIRKY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Hakan
Paranın gözü kör olsun yoksa şu monitörü almak en büyük hayalim gibi bişey ama işte....

Bu arada satıcı BetaPlus değil de Amazon olsa gözümü karartıp imkanları zorlıcam, taksit seçeneği ile değerlendirilecek en baba monitör bence ama o kapı da kapalı şuan ve 32 bin verip de Amazon harici bi yerden de alınmaz sonuçta yani büyük risk..

Son düzenleme:

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,299
İsim
Mert Can Ergün
Forumda VA' ya karşı ciddi ön yargı var bunun sebebi de biraz kağıtta yazanlara bağlı kalmaları tabii ki de IPS' de renk olarak daha iyi bu doğru, VA' daha soluk oluyor ama VA' nın da kontrast avantajı var. Burada önemli olan panel kalitesi. İyi panele sahip bir monitör aldığın zaman üzmez. Bende Acer 240 IPS, Alienware 360Hz IPS, MSI 165Hz Va var, görüntü anlamında en beğendiğim MSI>Acer>Alienware, HDR açınca Acer>MSI>Alienware oluyor. Bu monitörde yaptığın gibi Amazon'dan al iadesi en kolay Amazon, diğer firmalar kıllatıyor, uzak dur.
Bu monitörü kullandım msı g321cu nun kontrast sorunu vardı
1739562852579.png

Top Bottom