Neler Yeni

Çözüldü✓ Msi Force GC20 V2 Hk.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Monster Pusat Clutch veya bunu almayı düşünüyorum. Monster'da ölü bölge olduğundan buna biraz daha yatkınım. V2 modellerinde kronik sol analog sorunu bitti mi?

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Mustafa Yeşilyurt
Hocam gamepad bugün geldi. Şu anda çok mutluyum. %20-30 ölü bölgelerden sonra devrim niteliğinde bir gamepad oldu. Çok sağol teşekkür ederim
Sanırım Msi Force GC20 V2 aldınız bende almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz ve hala memnun musunuz?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Sanırım Msi Force GC20 V2 aldınız bende almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz ve hala memnun musunuz?

Forumdan öneri isteyenlere yazmıştım bu yazıyı ve birçok kişi direk GC20 aldı veya tek farkı kablosuz olan GC30 aldı. Hazır yazıdır kendim yazdım. Çok memnunum

Bu bütçeye sıfır olarak tercihler arasında Msi Force GC20 V2, Logitech F710 veya Monster Pusat Clutch oluyor. F710 ergonomik olarak çok kötü ve bağlantı sorunları var. Monster Pusat Clutch +%20 oranında ölü bölgeye sahip direk aradan çıkar. Kendim de çok uzun bir araştırma sonucunda Msi Force GC20 V2 aldım ölü bölge olarak çok az %3-4 civarı Xbox 9.nesilde dahi benzer ölü bölge var. Tetik tuşları da aynı hassasiyette. Sadece kablolu çalışıyor. Kablosu çıkıp takılabilir olması çok iyi kabloda sorun olsa bir ucu Micro USB bir ucu USB olan güç gönderebilen kablo alsan yetiyor. Ele oturuşu gayet iyi ki Xbox tarzı. Önceki gamepadim Snopy Rampage sg-r218 ve PS tarzıydı The Crew 2'de 10-20 dakikalık aralıksız yarışlarda yarış bitince el ağrısı yapıyordu ve eli aşırı terletiyordu. Msi Force GC20 V2'de ne temele ne elden kayma ne de el ağrısı oluşuyor. Zaten kaymaması ve terletmemesi için (sanırım kauçukdu ismi emin değilim) özel bir şey var. Tek rahatsız olduğum konu titreşim olunca veya gamepadi sallayınca X Y A B tuşları titriyor bunu gamepadin içini açıp yapabilirmişsin fakat ben yapmadım. Titreşim demişken titreşim oranı çok yüksek. Titreşimi çok seven birisi olarak bile titreşim kısabildiğim oyunlarda biraz kıstım. Herhangi bir bağlantı sorunu yaşamadım tak çalıştır X input. Kutunun içinde 30cm bir ucu gamepad'e takmak için Micro USB diğer ucu Type C kablo çıkıyor. Telefonda kullanmak için ekstra dönüştürücüye gerek yok o da tak çalıştır. 1-1,5 aydır kullanıyorum çok rahat +150 saat kullanmışımdır herhangi bir sorun yaşamadım. Ayrıca tuş başı basım ömrünün 2 milyon olduğunu söylüyor Msi bu standart gamepadlerde 1 milyon.

• Beğen
Reaksiyonlar: Hagu

Hagu

80+
hocam şimdiki görüşlerinizi almak ısterım. bende bu kolu dusunuyorum ılk defa gamepad alacagım pc için. kullanıcı yorumlarınız nedır? 1200tl ye bu kol alınır mı??

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
hocam şimdiki görüşlerinizi almak ısterım. bende bu kolu dusunuyorum ılk defa gamepad alacagım pc için. kullanıcı yorumlarınız nedır? 1200tl ye bu kol alınır mı??
Öncelikle kendi hatamdan dolayı değişim yapmak zorunda kaldım. 1 hafta içinde yenisini geldi. Temmuz ayı sonundan beri yenisini kullanıyorum. Hiçbir sorunu yok her oyunu sorunsuz oynuyorum. İstersen battlefield gibi online hızlı fps oyunlarını da oynayabilirsin çünkü ölü bölgesi xbox,PS kollarıyla aynı yani %5 civarı. Tetik tuşları sert ama bu daha iyi çünkü yumuşak olsa kolay kontrol edemezsin. Diğer X Y A B tuşların da sallayınca ses geliyor ama bu sorun değil. Titreşimi aşırı yüksek çok sevmiyorsan ya kapat ya da kıs, ben sevdiğim için sadece biraz kısıyorum. Parasına değer. Mümkünse hemen al yıl başında zam gelir.

• Beğen

Hagu

80+
Öncelikle kendi hatamdan dolayı değişim yapmak zorunda kaldım. 1 hafta içinde yenisini geldi. Temmuz ayı sonundan beri yenisini kullanıyorum. Hiçbir sorunu yok her oyunu sorunsuz oynuyorum. İstersen battlefield gibi online hızlı fps oyunlarını da oynayabilirsin çünkü ölü bölgesi xbox,PS kollarıyla aynı yani %5 civarı. Tetik tuşları sert ama bu daha iyi çünkü yumuşak olsa kolay kontrol edemezsin. Diğer X Y A B tuşların da sallayınca ses geliyor ama bu sorun değil. Titreşimi aşırı yüksek çok sevmiyorsan ya kapat ya da kıs, ben sevdiğim için sadece biraz kısıyorum. Parasına değer. Mümkünse hemen al yıl başında zam gelir.
zam geldı zaten. dün gece bin tl idi bu sabah baktıgımda 1600tl olmus ya stokları bitti yada zam gelıyor.
hocam tıtrediğinde veya salladıgınızda tuslardan ses gelmesı cok rahatsız edermı? okadar para verıyoruz sonucta bir sorun olsun ıstemem.

• Beğen

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,494
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Nasıl yapacağımı bilmediğim için sol tarafı taşırmamaya dikkat ederek, sağ tarafı ise sonuna kadar tutup denedim. Umarım faydalı olmuştur.
Alıntıyı görüntüle
Ucuz fiyatlı bi ürün için gayet iyi değerler benim dualsenseyi ben köküne kadar ittiriyorum max %9 çıkıyor (dikkat edersem %4 falan)

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
zam geldı zaten. dün gece bin TL idi bu sabah baktıgımda 1600tl olmus ya stokları bitti yada zam gelıyor.
hocam tıtrediğinde veya salladıgınızda tuslardan ses gelmesı cok rahatsız edermı? okadar para verıyoruz sonucta bir sorun olsun ıstemem.
Beni rahatsız etmiyor. Kulaklık bile takmasam sorun değil. Sıkı tutunca o ses de azalıyor

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
hocam bunu almayı dusunuyorum ozaman son olarak typce mı?
Gamepad'e giren sabit Micro USB bilgisayar girişi klasik USB giriş 1,5 ya da 2m kablo. Ayrıca 30 cm de USB yerine Type C kablo var telefonda direk çalışıyor. Elimde Type C pc olmadığı için denemedim. Şöyle bir güzellik de var eğer kablolar bozulursa aynı anda hem akım hem güç gönderebilen bir başka daha kablo takarsan yine çalışıyor. Yani kendin gidip 2m Type C kablo da takabilirsin. Gamepad'e giren Micrı USB giriş sabit değil çıkarıp takabilirsin.

passhugen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Emre konakcı
Gamepad'e giren sabit Micro USB bilgisayar girişi klasik USB giriş 1,5 ya da 2m kablo. Ayrıca 30 cm de USB yerine Type C kablo var telefonda direk çalışıyor. Elimde Type C pc olmadığı için denemedim. Şöyle bir güzellik de var eğer kablolar bozulursa aynı anda hem akım hem güç gönderebilen bir başka daha kablo takarsan yine çalışıyor. Yani kendin gidip 2m Type C kablo da takabilirsin. Gamepad'e giren Micrı USB giriş sabit değil çıkarıp takabilirsin.
Hocam fifa da deneyimlediniz mi nasıldır fifada bir de elden ring ve sekiro oynamak için almak istiyorum bu tarz oyunlar oynadınızmı deneyiminiz nasıl

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Hocam fifa da deneyimlediniz mi nasıldır fifada bir de elden ring ve sekiro oynamak için almak istiyorum bu tarz oyunlar oynadınızmı deneyiminiz nasıl
Futbol oyunlarıyla aram yok. Ama oynadığım birkaç oyunu yazayım
Battlefield 1 (online ve hikaye)
Metro Serisi
God of War Ghost of Sparta ve Chains of Olympus (telefonda PSP emülatörü)
Dying Light 2 (150 saat oynadım)
The Crew 2 (gamepad'de önce 25 saatti şu an 93)
Dishonored
Deathloop
Gears 5 (TPS oyun ve çok sarmıştı)
Resident Evil 2
The Witcher 3
Biraz Left 4 Dead 2
Cyberpunk 2077
Dead Cells
Borderlands 2
Forza Horizon 4-5
Resident Evil 3

Bu oyunların hiçbirinde sorun yaşamadım. Bilerek çok fazla türde çok fazla oyun yazdım ki sorunsuz oynadığımı anla. Battlefield 1 online modunda bile biraz zaman geçince çok iyi oluyor. Apex Legends'ta da gamepad ile oynamam önerilmişti ama oyunu sevemedim. Senin dediğin oyunları oynamadım ama ona göre 2D, TPS ve TPS yakın dövüş yazdım.

%20-30 ölü bölgeli bir gamepadden geçmiştim The Crew 2 'yi 1 ayda onlarca saat oynadım ölü bölge en önemli şeylerden biri. Aynı şekilde Dying Light 2 de klavye mouse veya önceki gamepad ile oynama bu kadar oynamazdım.

passhugen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Emre konakcı
Metro Serisi
Dishonored
Deathloop
Resident Evil 2
The Witcher 3
Biraz Left 4 Dead 2
Cyberpunk 2077
Dead Cells
Borderlands 2
Forza Horizon 4-5
Resident Evil 3

Bu oyunların hiçbirinde sorun yaşamadım. Bilerek çok fazla türde çok fazla oyun yazdım ki sorunsuz oynadığımı anla. Battlefield 1 online modunda bile biraz zaman geçince çok iyi oluyor. Apex Legends'ta da gamepad ile oynamam önerilmişti ama oyunu sevemedim. Senin dediğin oyunları oynamadım ama ona göre 2D, TPS ve TPS yakın dövüş yazdım.

%20-30 ölü bölgeli bir gamepadden geçmiştim The Crew 2 'yi 1 ayda onlarca saat oynadım ölü bölge en önemli şeylerden biri. Aynı şekilde Dying Light 2 de klavye mouse veya önceki gamepad ile oynama bu kadar oynamazdım.e

Metro Serisi
Dishonored
Deathloop
Resident Evil 2
The Witcher 3
Biraz Left 4 Dead 2
Cyberpunk 2077
Dead Cells
Borderlands 2
Forza Horizon 4-5
Resident Evil 3

%20-30 ölü bölgeli bir gamepadden geçmiştim The Crew 2 'yi 1 ayda onlarca saat oynadım ölü bölge en önemli şeylerden biri. Aynı şekilde Dying Light 2 de klavye mouse veya önceki gamepad ile oynama bu kadar oynamazdım.
eyvallah işime yaradı bilgiler az sonra gc 30 v2 yi sipariş verecegim istemesemde siyahı alıyorum teşekkürler yardım için.

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Top Bottom