Neler Yeni

MSI G2712F 5k ya alınır mı?

Ashb0rn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yüksel Şafak Sert

z0rden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Kaan P
Steam ID
steamcommunity.com/id/kaanitoxd
MSI güzel monitör üretiyor fakat
bu daha f/p

CONK BAYIRI

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Berkay
incelemesi olmayan bir model olduğu için bir nevi alırsan kör alış yapmış olacaksın. genelde aynı seride olan modellerin farklı inç versiyonları birbirine yakın performans verir tabii bu sadece bir genellemedir çıkar birisi 1 tane istisna gösterir ve bu tezim çürür ama bu genelleme yüksek oranda tutuyor, bu sebeple örneklendireceğim, bunun 24" versiyonu olan G2412F oldukça giriş seviye bir panel kullanmasının yanında kötü bir arka aydınlatmayla desteklendiği için iyi bir performans sunmuyor, tabii G2712F boyut farkından ötürü tamamen farklı bir panel kullanmış olsa da G2412F ile arasında uçurum olmayacak düzeyde yakınlıkta bir 24" - 27" panel ilişkisi olduğunu düşünerek G2712F'nin de çok iyi bir monitör olmayacağı ön yargısına sahibim ama dediğim gibi bu sadece bir ön yargı, yani monitörü alırsın iyi çıkar veya kötü çıkar, bilemem. İncelemesi olmadığı için yoruma açık bir konu.

Alternatif olarak önerebileceğim bir 27" monitör yok. Bütçe aşarsan sadece Y27-30 var o kadar, o da o kadar iyi bir model değil ama en azından incelemesi var.

Ashb0rn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yüksel Şafak Sert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
incelemesi olmayan bir model olduğu için bir nevi alırsan kör alış yapmış olacaksın. genelde aynı seride olan modellerin farklı inç versiyonları birbirine yakın performans verir tabii bu sadece bir genellemedir çıkar birisi 1 tane istisna gösterir ve bu tezim çürür ama bu genelleme yüksek oranda tutuyor, bu sebeple örneklendireceğim, bunun 24" versiyonu olan G2412F oldukça giriş seviye bir panel kullanmasının yanında kötü bir arka aydınlatmayla desteklendiği için iyi bir performans sunmuyor, tabii G2712F boyut farkından ötürü tamamen farklı bir panel kullanmış olsa da G2412F ile arasında uçurum olmayacak düzeyde yakınlıkta bir 24" - 27" panel ilişkisi olduğunu düşünerek G2712F'nin de çok iyi bir monitör olmayacağı ön yargısına sahibim ama dediğim gibi bu sadece bir ön yargı, yani monitörü alırsın iyi çıkar veya kötü çıkar, bilemem. İncelemesi olmadığı için yoruma açık bir konu.

Alternatif olarak önerebileceğim bir 27" monitör yok. Bütçe aşarsan sadece Y27-30 var o kadar, o da o kadar iyi bir model değil ama en azından incelemesi var.
5k ya ne gibi monitör önerirsiniz acaba

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Arkadaşlar monitörüm 60hz yeni monitöre geçmek istiyorum fazla monitörden anlamam siz daha iyi bilirsiniz diye bı konu açmak istedim bu fiyata 27 inç bu monitör alınır mı alınmaz mı alınmaz ise monitör önerirseniz sevinirim 5k geçmezse güzel olur ama MSI iyi marka demişlerdi ondan bu ürünü seçtim şimdiden teşekkür ederim

https://www.cimri.com/monitor/en-ucuz-msi-g2712f-27-inc-180hz-1ms-oyun-monitoru-fiyatlari,2338631924
Hocam 27 inç fullhdden uzak durun kesinlikle ben 24g2u kullanıyorum 4.5 senedir fullhd gerçekten kaliteli bugün 27 için Lenovo geldi fullhdde rezalet 24lüğe bakıyorum ciks net 27 inçte leş 2k anca kurtarıyor. Hani o piksel sayarsın 27 inç fullhd muhabbeti var ya harbiden öyle .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,196
Üyeler
168,258
Son üye
by_dj_omar
Top Bottom