Yardım MSI GF63 Thin alınır mı?

Ne alacaz bilemiyorum valla. Youtuberlar bir kampanya videosu çekse de laptop için onu alsam diye bekliyorum
HP'ye 22 bin bayılma ne olursa olsun ödediğin para 22 bin olacak bunu göz önüne al.

HP'ye 22 bin bayılma ne olursa olsun ödediğin para 22 bin olacak bunu göz önüne al.
Dalga geçmeyi bırakıp bu cihazdan daha iyi cihaz önerirseniz sevinirim. Soba cihaz önerip benim önerim ile dalga geçmekte bir garipmiş.
Victus gayet iyi ve ekran sallanması dışında bir problemi yok. (Onuda çok ciddiye almaya bile gerek yok)

Maksimum bütçeniz nedir?

Eğer bütçe arttırma şansınız yoksa bu cihazı tercih edebilirsiniz.

20'ye 3060 yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu daha mantıklı.

asla alınmaz ısınma sorunlu

Maksimum bütçeniz nedir?

Eğer bütçe arttırma şansınız yoksa bu cihazı tercih edebilirsiniz.
Hepinize cevaplarınız için çok teşekkürler bütçe konusu şöyle aslında bu laptoplar bile bana fazla. Photoshop, youtube, netflix ve office uygulamaları kullanacağım. Bir de arada lol ve fm oynarım. Bunların ayarında fiyat performans hafif ve kibar ısınmayan bataryası düzgün bir laptop arıyorum.

Hepinize cevaplarınız için çok teşekkürler bütçe konusu şöyle aslında bu laptoplar bile bana fazla. Photoshop, youtube, netflix ve office uygulamaları kullanacağım. Bir de arada lol ve fm oynarım. Bunların ayarında fiyat performans hafif ve kibar ısınmayan bataryası düzgün bir laptop arıyorum.
Bir bütçe belirtirseniz daha fazla yardımcı olabiliriz. Sizin açınızdan daha iyi olur.

20 bin civarı diyeyim hocam laptopu kullanma şeklimi de yazdım zaten. Bir de kasımı beklesem 11.12 falan indirim olur mu acaba
İndirim bekleniyor ancak ne durumda olacağı hakkında ne yazık ki hiçbir bilgim yok..

Şu iki laptoptan birini tercih edebilirsiniz. Şahsen Acer'ı tercih ederim. Alındıktan sonra RAM yükseltmesi yapabilirseniz çok iyi olur.

Şu iki laptoptan birini tercih edebilirsiniz. Şahsen Acer'ı tercih ederim. Alındıktan sonra RAM yükseltmesi yapabilirseniz çok iyi olur.
Teşekkürler laptop güzelmiş şununla arasında 6500 liraya değecek kadar fark var mı?

Bu acerlarda batarya çabuk bitiyor ve ısınma sorunu oluyor diyorlar hocam ne dersiniz o konuda?
Batarya her oyuncu laptopunda sıkıntılı durum ancak ısınma sorunu yok. Nereden aldınız bu bilgiyi? :)

Geri