Neler Yeni

Yardım MSI GF63 Thin alınır mı?

Funch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Serkan Deniz
Batarya her oyuncu laptopunda sıkıntılı durum ancak ısınma sorunu yok. Nereden aldınız bu bilgiyi? :)
İnternette yazıyor hocam ben de çok anlamam ki oyuncu laptopu olarak kullanmayacağım ama iyi laptoplarda oyuncu oluyor galiba 😊
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Furkan Karagülle indirim kodu vs var mıdır bildiğiniz bu şartlarda sizin aldığınız laptop fiyat performans duruyor onu sipariş geçeceğim gibi duruyor

Son düzenleme:

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,097
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.karagulle_
indirim kodu vs var mıdır bildiğiniz bu şartlarda sizin aldığınız laptop fiyat performans duruyor onu sipariş geçeceğim gibi duruyor
İndirim kodu var mı bilmiyorum. :(
Evet, benim linkini atmış olduğum laptop oldukça F/P. Alındıktan sonra RAM yükseltmesi yapmanız gerekiyor ancak. Günümüzde 8 GB RAM yeterli değil.

Funch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Serkan Deniz
İndirim kodu var mı bilmiyorum. :(
Evet, benim linkini atmış olduğum laptop oldukça F/P. Alındıktan sonra RAM yükseltmesi yapmanız gerekiyor ancak. Günümüzde 8 GB RAM yeterli değil.
Şu an üzerindeki ramin aynısının linki var mı alabileceğim bir yer? Bir de ram eklemek için laptopu açınca garanti gitmez mi? Üzerinde 2 ram slotu vardır heralde tek 8 lik vardır diğer slot boşver 4+4 yapmamışlardır.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,097
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.karagulle_
Şu an üzerindeki ramin aynısının linki var mı alabileceğim bir yer? Bir de ram eklemek için laptopu açınca garanti gitmez mi? Üzerinde 2 ram slotu vardır heralde tek 8 lik vardır diğer slot boşver 4+4 yapmamışlardır.
İçerisinde DDR5 RAM barınıyor. Çift slot RAM yuvası var. Büyük olasılıkla içerisinde tek slot RAM var.

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,241
İsim
.
Dalga geçmeyi bırakıp bu cihazdan daha iyi cihaz önerirseniz sevinirim. Soba cihaz önerip benim önerim ile dalga geçmekte bir garipmiş.
Victus gayet iyi ve ekran sallanması dışında bir problemi yok. (Onuda çok ciddiye almaya bile gerek yok)
12. nesil yeni katana kasayı nerede test ettin acaba? Soba gibi ısındığını kanıtlayacaksın madem böyle bir tez attın bu modelin ısındığını görmek istiyorum. Isınma ile nam salmış HP önerip, 1.500 fazla bayıldım :d

Funch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Serkan Deniz
İçerisinde DDR5 RAM barınıyor. Çift slot RAM yuvası var. Büyük olasılıkla içerisinde tek slot RAM var.
Üzerindeki ramin birebir özelliklerinde kingston marka ram 1000 lira civarı. Yani laptop 18600 e gelmiş olacak bu paraya aynı ayarda laptop yok sanırım. Ayrıca ram eklemek için açtığımda garanti bozulmaz diye sormuştum hocan o da vardı

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,097
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.karagulle_
Üzerindeki ramin birebir özelliklerinde kingston marka ram 1000 lira civarı. Yani laptop 18600 e gelmiş olacak bu paraya aynı ayarda laptop yok sanırım. Ayrıca ram eklemek için açtığımda garanti bozulmaz diye sormuştum hocan o da vardı
Çoğu markada garantide bozulma meydana gelmiyor. Bildiğim kadarıyla Acer da bu markalardan birisi.
18.600 TL bütçede hâlen rakipsiz. :)

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,097
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.karagulle_

Funch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Serkan Deniz
Daha mantıklı cihaz bulamadım. @berke. ve @HmzaY'nın görüşünü de dikkate alabilirsiniz.
Monsterlar var hocam mesela 3050ti olanlar var bu paraya 3050ti daha iyi değil mi? Ek olarak monster ücretsiz trrmal macun değişimi ve temizlik yapıyormuş acer yapmıyor sanırım

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,097
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.karagulle_
Monsterlar var hocam mesela 3050ti olanlar var bu paraya 3050ti daha iyi değil mi? Ek olarak monster ücretsiz trrmal macun değişimi ve temizlik yapıyormuş acer yapmıyor sanırım
Monster Abra serisini önermiyorum. Acer'daki RTX 3050, 95 Watt TDP değerine sahip. Hemen hemen RTX 3050 Ti ile aynı performansa sahipler.

Funch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Serkan Deniz
Monster Abra serisini önermiyorum. Acer'daki RTX 3050, 95 Watt TDP değerine sahip. Hemen hemen RTX 3050 Ti ile aynı performansa sahipler.
Ramin aynısını nasıl bulacam bir de onu deyiverimde siparil geçeyim ikisini bir

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
12. nesil yeni katana kasayı nerede test ettin acaba? Soba gibi ısındığını kanıtlayacaksın madem böyle bir tez attın bu modelin ısındığını görmek istiyorum. Isınma ile nam salmış HP önerip, 1.500 fazla bayıldım :d
Kasalarında bir değişiklik olmadığı sürece bir şeyi değişmeyecek katana serisinin, marka fanı olmaya devam. :p
1500 TL ucuza 60W'lık düşük W'lı ısınma sorunlu cihaz hayırlı olsun paket servis diyorsun yani? 😂

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,800
Üyeler
168,505
Son üye
zglnysh
Top Bottom