- Konu Sahibi Konu Sahibi
@xDracheNx @berke. @HmzaY @Furkan Karagülle sizler ne dersiniz bence +8 gb ram ekleterek bu acer f/p olarak çok iyi duruyor
Nitro alacaksanız @ZaBalance DDR5 RAM ile ilgili yardımcı olur, konu açtığınız vakit onu etiketlerseniz gördüğü zaman size cevap verir. Ek olarak CPU-Z üzerinden RAM'in detaylı bilgilerinide ekran görüntüsü olarak ekleyin.Ramin aynısını nasıl bulacam bir de onu deyiverimde siparil geçeyim ikisini bir
O ne oluyor hocam anlamıyorum bu laptop furkan hocamında önerisiyle bence de çok iyi fiyatına göre diğer dediğiniz kısımları anlamadım valla pek bilgim yok ramle ilgiliNitro alacaksanız @ZaBalance DDR5 RAM ile ilgili yardımcı olur, konu açtığınız vakit onu etiketlerseniz gördüğü zaman size cevap verir. Ek olarak CPU-Z üzerinden RAM'in detaylı bilgilerinide ekran görüntüsü olarak ekleyin.
8 GB DDR5 RAM bulunuyor cihazda. 8 GB RAM yetmez, 16 GB'a yükseltmek gerekiyor. Cihazı aldığınız zaman konu açıp RAM ile ilgili @ZaBalance'yi etiketleyerek konu açın. O hangi RAM'i alacağınızı söyleyecektir.O ne oluyor hocam anlamıyorum bu laptop furkan hocamında önerisiyle bence de çok iyi fiyatına göre diğer dediğiniz kısımları anlamadım valla pek bilgim yok ramle ilgili
Tamamdır laptop iyi ama değil mi? Bir de bunlar windowssuz sanırım onu nasıl yapacağız @Furkan Karagülle8 GB DDR5 RAM bulunuyor cihazda. 8 GB RAM yetmez, 16 GB'a yükseltmek gerekiyor. Cihazı aldığınız zaman konu açıp RAM ile ilgili @ZaBalance'yi etiketleyerek konu açın. O hangi RAM'i alacağınızı söyleyecektir.
Gayet iyi 95W 3050 75W 3050 TI cihaza yaklaşıyor, 6600H sadece 12500H'a göre biraz düşük kalıyor sorun olmazsa direkt alabilirsiniz.Tamamdır laptop iyi ama değil mi? Bir de bunlar windowssuz sanırım onu nasıl yapacağız @Furkan Karagülle
Windows 10 mu 11 mi kurmalıyım uzak kaldım da birazGayet iyi 95W 3050 75W 3050 TI cihaza yaklaşıyor, 6600H sadece 12500H'a göre biraz düşük kalıyor sorun olmazsa direkt alabilirsiniz.
Ek olarak Windows işini ilk önce deneme sürümü olarak kurulumunu yapıp ileride OEM key alarak çözebilirsiniz.
Ramin aynısını nasıl bulacam bir de onu deyiverimde siparil geçeyim ikisini bir
Format USB'si oluşturmanız gerekiyor. Windows 11 tercih edebilirsiniz.Tamamdır laptop iyi ama değil mi? Bir de bunlar windowssuz sanırım onu nasıl yapacağız @Furkan Karagülle
Windows 11 kurmanız daha iyi olur.Windows 10 mu 11 mi kurmalıyım uzak kaldım da biraz
E bu daha kötüİki önerilen cihazda kötü. https://www.akakce.com/laptop-noteb...-16-1-full-hd-notebook-fiyati,2110811052.html
Nasıl daha kötü açıklayabilir misiniz?E bu daha kötü
Şimdiden hayırlı olsun dostum. Güzel günlerde; kazasız, belasız, mutlu, mesut kullanmanız dileğiyle..@Furkan Karagülle ve @berke. Çok teşekkür ederim sabah uyanınca büyük ihtimal bu laptopu sipariş geçeceğim