Neler Yeni

Yardım MSI GF63 Thin alınır mı?

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Abdullah Hacıgül üyelere çöp incelemesi izletmiş boşu boşuna. Halbuki iyi şeyler de söylemiş ama neyse ya olur olur. :d
Gülmekten karnım ağrıdı daha yazamayacağım duvara konuşuyorum çünkü. 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,241
İsim
.
Gülmekten karnım ağrıdı daha yazamayacağım duvara konuşuyorum çünkü. 😂
Her şeyi berke abim biliyor yauv :d Abdullah Hacıgül üyelere yararsız çöp kötü laptop incelemesi yapmış :d

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Her şeyi berke abim biliyor yauv :d Abdullah Hacıgül üyelere yararsız çöp kötü laptop incelemesi yapmış :d
20K'ya yararsız üzgünüm, hem de video 1 sene önce yapılmış. O zaman kur kaçtı şimdi kur kaç. :)

Ege Hanedar

80+ Bronze
3070ti modeli kadar sıcak calısmıyor normal olarak fakat genede işlemcinin sıcak çalıştığı,düşük tdp değerlerine sahip olması gibi sebeplerden saçma bir cihaz zaten. msi kalitesi diye birşeyde yok kasa kalitesi vs o kadar iyi değil,rami ddr4 elle tutulan tek yanı msi olması oda marka fanboylarına yarar zaten. victusun soğutmasi gayet iyi 75w de gpusu var,sırf marka ismi için cihaz almaktan daha mantıklı seçim ki zaten model değilde marka bazlı yargılamanız direkt gereksiz olduğunu gösteriyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Okan

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Okan
Attığın linki inceledim. Testi yapan arkadaş sadece resim eklemiş ne kadar uzun süre oynadığı belli değil oyunu direk açıp ben de test edebilirim. Video ekleseymiş tamam diyeceğim ama o da yok. Fakat 12500h verdiği performansa şaşırdım açıkçası gayet iyi. Bende mesela bravo 15 var fanlar Max şekilde aida64 testi yaptığımda işlemci 83 derece ekran kartı 78 dereceye çıktı 15dk boyunca. Oyunlarda yine fan Max şekilde mhw'de işlemci 65 derece ekran karti 59 derece oldu. Gta 5 de islemci 67 derece ekran karti 58 derece oldu. Oyunlarin hepsini en az 30dk denedim.

Demem o ki victusun sıcaklık değerleri düşük değil bence. Linkteki resimlerde zaten laptobun altinin %40 civarı açık başka hava alabileceği yer yok. Bendeki bravoda çoğu yerinde açıklık var. Victusun daha sicak calisacagini düşünüyorum. Gitsin assassin's Creed Odyssey açsın, veya mhw 95 100 e ulaşmaz ise sıcaklık değerleri ben de bir şey bilmiyorum

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Attığın linki inceledim. Testi yapan arkadaş sadece resim eklemiş ne kadar uzun süre oynadığı belli değil oyunu direk açıp ben de test edebilirim. Video ekleseymiş tamam diyeceğim ama o da yok. Fakat 12500h verdiği performansa şaşırdım açıkçası gayet iyi. Bende mesela bravo 15 var fanlar Max şekilde aida64 testi yaptığımda işlemci 83 derece ekran kartı 78 dereceye çıktı 15dk boyunca. Oyunlarda yine fan Max şekilde mhw'de işlemci 65 derece ekran karti 59 derece oldu. Gta 5 de islemci 67 derece ekran karti 58 derece oldu. Oyunlarin hepsini en az 30dk denedim.

Demem o ki victusun sıcaklık değerleri düşük değil bence. Linkteki resimlerde zaten laptobun altinin %40 civarı açık başka hava alabileceği yer yok. Bendeki bravoda çoğu yerinde açıklık var. Victusun daha sicak calisacagini düşünüyorum. Gitsin assassin's Creed Odyssey açsın, veya mhw 95 100 e ulaşmaz ise sıcaklık değerleri ben de bir şey bilmiyorum
Cihaz zaten kasa olarak hafif bir cihaz. Victusun görünümüne her zaman ofis tarzı gaming laptop diyorum. Benim problemim şurada, Victus cihaz Katana cihazdan daha fazla güç çekmesine rağmen Katana cihazdan daha az ısınıyor :D. Şöyle bir videoda var fakat videoyu yapan kişinin kaç dakika oyun oynadığını bilmiyorum genellikle değerler eşit gidiyor. Bir de 3050 TI modeli değil 3050 modeli ikiside 75W.

Son düzenleme:

Funch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Serkan Deniz
Acer nitronun soğutması daha iyi. Ben olsam victus almam nitro 5 arkadaşımda da var çünkü. Ayrıca victusun tasarımı çok düz ve sade. Gaming laptop havası yok.
90W 3050 75W'a 3050 TI a yaklaşıyor zaten DDR5 RAM eklemesi yaptığınız I5 12500H parasına geliyor değmez.
20k civarına alınabilecek en iyi laptop 8 ram eklemeli olarak bu o zaman değil mi?

90W 3050 75W'a 3050 TI a yaklaşıyor zaten DDR5 RAM eklemesi yaptığınız I5 12500H parasına geliyor değmez.
İkisi de aynı sadece 3050 ti farkı var işlemci vs de aynı https://www.epey.com/laptop/karsila...5-an515-46-r22y_hp-victus-16-e1011nt-68s27ea/

Funch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Serkan Deniz
@Furkan Karagülle hocam tam sizin dediğiniz aceri alacaktım ama gördüm ki ekranı küçükmüş 17.3 falan olursa daha iyi olmaz mı sonuçta oyun bilgisayarı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,688
Üyeler
168,481
Son üye
dawdaw43
Top Bottom