Gync veya freesync premiumu göremedim şahsen bu teknolojiler olmadan tek kuruş bile vermezdim ekranın ortasına bıçakla yarılmış gibi kesikler oluşturuyor
Adaptive sync iki teknolojiyi de destekliyor demek oluyor diye biliyorum?
Gync veya freesync premiumu göremedim şahsen bu teknolojiler olmadan tek kuruş bile vermezdim ekranın ortasına bıçakla yarılmış gibi kesikler oluşturuyor
??Adaptive sync iki teknolojiyi de destekliyor demek oluyor diye biliyorum?
4 aydır kendim kullanıyorum 1 tane sorunla karsılasmadım aldıgım gunden beri memnunum cok sukurBu monitörde her gün indirime giriyor mübarek Artık bir sorunu mu var diye düşündürüyor
satıcısı teknosa yaniZaten bu fiyatta indirim falan yok, teknosa da bile 4499tl
Hayır hocam teknosa da bile var anlamında söylüyorum, zaten bu fiyatlarda bu monitör hatta geçen ay daha da ucuza alındı tabi zam gelmesi normal de ortada bir indirim yok. Her yerde bu fiyatlarda.satıcısı teknosa yani
Doğrudur hocam da , resmi satıcı olmayan yerden monitör baya riskli . Amazon harici bile almıyorum neredeyse .O yüzden her yerde monitör alınmazHayır hocam teknosa da bile var anlamında söylüyorum, zaten bu fiyatlarda bu monitör hatta geçen ay daha da ucuza alındı tabi zam gelmesi normal de ortada bir indirim yok. Her yerde bu fiyatlarda.
Orası tabi ki doğru hocam bende genel olarak Amazon veyahutta güvenilir satıcılardan almaya çalışıyorum benimde monitör ihtiyacım var 2. masama koyacağım bunu alıcaktım da ufak bir araştırmayla zaten her yerde bu fiyatta olduğunu gördüm. O yüzden gerçek bir indirim beklemeye devamDoğrudur hocam da , resmi satıcı olmayan yerden monitör baya riskli . Amazon harici bile almıyorum neredeyse .O yüzden her yerde monitör alınmaz
masaüstü uygulaması varmı hocamBu fiyat bandında başka monitöre bakmanıza gerek yok. 2 aydır kullanıyorum memnunum
4600 cok buna 1 2 ay once 3300e aldim. MSI da 3900 civarlarindaydi. Memnunum bir sikintisi yok LG'nin.
bu ürün ile karşılaştırıldığında hangisi daha iyidir 2.monitör olarak kullanacağım
alınmaz yani4600 cok buna 1 2 ay once 3300e aldim. MSI da 3900 civarlarindaydi. Memnunum bir sikintisi yok LG'nin.