Neler Yeni

🔥İndirim MSI MAG 256F İPS 180Hz 1ms F/P MONİTÖR 4.369TL

Cerade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Serdar Akyaka
Gync veya freesync premiumu göremedim şahsen bu teknolojiler olmadan tek kuruş bile vermezdim ekranın ortasına bıçakla yarılmış gibi kesikler oluşturuyor

Adaptive sync iki teknolojiyi de destekliyor demek oluyor diye biliyorum?

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
832
İsim
ibrahim can
Bu monitörde her gün indirime giriyor mübarek😀 Artık bir sorunu mu var diye düşündürüyor
4 aydır kendim kullanıyorum 1 tane sorunla karsılasmadım aldıgım gunden beri memnunum cok sukur

Yukosss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Yüksel
Zaten bu fiyatta indirim falan yok, teknosa da bile 4499tl

Yukosss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Yüksel
satıcısı teknosa yani :)
Hayır hocam teknosa da bile var anlamında söylüyorum, zaten bu fiyatlarda bu monitör hatta geçen ay daha da ucuza alındı tabi zam gelmesi normal de ortada bir indirim yok. Her yerde bu fiyatlarda.

ramowarr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Ramazan kaya
Hayır hocam teknosa da bile var anlamında söylüyorum, zaten bu fiyatlarda bu monitör hatta geçen ay daha da ucuza alındı tabi zam gelmesi normal de ortada bir indirim yok. Her yerde bu fiyatlarda.
Doğrudur hocam da , resmi satıcı olmayan yerden monitör baya riskli . Amazon harici bile almıyorum neredeyse .O yüzden her yerde monitör alınmaz

Yukosss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Yüksel
Doğrudur hocam da , resmi satıcı olmayan yerden monitör baya riskli . Amazon harici bile almıyorum neredeyse .O yüzden her yerde monitör alınmaz
Orası tabi ki doğru hocam bende genel olarak Amazon veyahutta güvenilir satıcılardan almaya çalışıyorum benimde monitör ihtiyacım var 2. masama koyacağım bunu alıcaktım da ufak bir araştırmayla zaten her yerde bu fiyatta olduğunu gördüm. O yüzden gerçek bir indirim beklemeye devam :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
mustafa aslan
Top Bottom