❌İndirim Bitti! MSI MAG 256F İPS 180Hz 1ms F/P MONİTÖR 4.369TL

Bu monitörde her gün indirime giriyor mübarek😀 Artık bir sorunu mu var diye düşündürüyor
4 aydır kendim kullanıyorum 1 tane sorunla karsılasmadım aldıgım gunden beri memnunum cok sukur

Zaten bu fiyatta indirim falan yok, teknosa da bile 4499tl

satıcısı teknosa yani :)
Hayır hocam teknosa da bile var anlamında söylüyorum, zaten bu fiyatlarda bu monitör hatta geçen ay daha da ucuza alındı tabi zam gelmesi normal de ortada bir indirim yok. Her yerde bu fiyatlarda.

Hayır hocam teknosa da bile var anlamında söylüyorum, zaten bu fiyatlarda bu monitör hatta geçen ay daha da ucuza alındı tabi zam gelmesi normal de ortada bir indirim yok. Her yerde bu fiyatlarda.
Doğrudur hocam da , resmi satıcı olmayan yerden monitör baya riskli . Amazon harici bile almıyorum neredeyse .O yüzden her yerde monitör alınmaz

Doğrudur hocam da , resmi satıcı olmayan yerden monitör baya riskli . Amazon harici bile almıyorum neredeyse .O yüzden her yerde monitör alınmaz
Orası tabi ki doğru hocam bende genel olarak Amazon veyahutta güvenilir satıcılardan almaya çalışıyorum benimde monitör ihtiyacım var 2. masama koyacağım bunu alıcaktım da ufak bir araştırmayla zaten her yerde bu fiyatta olduğunu gördüm. O yüzden gerçek bir indirim beklemeye devam :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,480
Üyeler
184,010
Son üye
furkyyk
Geri