❌İndirim Bitti! MSI MAG 275QF 180hz 0.5ms Monitör 7.000TL

PhantomLP

80+
Reaksiyon skoru
10
Dolar fırladıktan sonra bu fiyata düşmesi şaşırtıcı,satıcı ne kadar güvenilir bilmiyorum ama fiyat gayet iyi

lenovo legion r27qe mi daha iyi yoksa bumu ikisi arasında kaldım neyi seçeceğimi bilemiyorum

lenovo legion r27qe mi daha iyi yoksa bumu ikisi arasında kaldım neyi seçeceğimi bilemiyorum
r27qe kullanıyorum gayet iyi üstteki üründen daha mı iyi bilmiyorum bana göre tek eksisi ayağı biraz fazla büyük
Malzeme kalitesinden panel kalitesine kadar en mantıklı tercihlerden biri lenovo forumda detaylı incelemesi de var, asus tuf 2k monitörde kullandım lenovo da olan malzeme kalitesi asusta yoktu

r27qe kullanıyorum gayet iyi üstteki üründen daha mı iyi bilmiyorum bana göre tek eksisi ayağı biraz fazla büyük
Malzeme kalitesinden panel kalitesine kadar en mantıklı tercihlerden biri lenovo forumda detaylı incelemesi de var, asus tuf 2k monitörde kullandım lenovo da olan malzeme kalitesi asusta yoktu
bende g2724d'den geçtim g-sync desteği harici bi eksiğini görmedim

monitör alırken satıcı çok önemli etken lenovo r27qe aldım satıcı hb olduğu için içim rahattı ama alsabilişim satıcı ve site pttavm ölü piksel gibi durumlarda iade veya değişim söz konusu mu çok iyi araştırılması lazım

7k bütçede şu anlık R27QE en mantıklı seçenek olarak görünüyor.

PTT avmden uzak durun demekten sıkıldık.

Muhtemelen servise arıza sebebi ile gitti. Sonuç olarak MSI TARAFINDAN TEST EDİLMİŞ ÜRÜNDÜR yazmışlar...

PTTAVM ve bilindik olmayan satıcı riskli

Geri