Tulpar T7 V25.1 17,3" Gaming Laptop
Tulpar T7 V25.1 17,3" Oyun Bilgisayarı, RTX3060 ekran kartının gücünü Intel Core i7-11800H işlemcisiyle oyun performansını maksimum düzeye çıkarıyor!
Sizce hangisi önerileriniz ve görüşlerinizi bekliyorum
Msi alırım ben
Tulpar T7 V25.1 17,3" Oyun Bilgisayarı, RTX3060 ekran kartının gücünü Intel Core i7-11800H işlemcisiyle oyun performansını maksimum düzeye çıkarıyor!www.monsternotebook.com.tr
Alpha'nın ve Monster v25.1'in hangi kasayı kullandığını biliyor musunuz?Tasarım ve soğutma performansı olarak Alpha 17 modeli daha iyi hocam.
Msi tek atar
Tulpar T7 V25.1 17,3" Oyun Bilgisayarı, RTX3060 ekran kartının gücünü Intel Core i7-11800H işlemcisiyle oyun performansını maksimum düzeye çıkarıyor!www.monsternotebook.com.tr
NedenMsi tek atar
Monster kullanmış birisi olarak söylüyorum, monster alma, 1 yıl deneyimledim, berbat performans veriyor, msi veya başka modellere yönelebilirsin önerim asus roglar veya msi
Msi bir kere monster ile karşılaştırılamaz, Vestel ile Apple gibiNeden
biri amd diğeri intel ve nvdia, oyunları rtx ile oynarım diyosan monster al derim. Nvdia dlss amd fsr ye göre fps olarak ve grafikleri düzeltmede daha iyi.
Benimde kullanan tanıdıklarım var memnun değiller.Monster kullanmış birisi olarak söylüyorum, monster alma, 1 yıl deneyimledim, berbat performans veriyor, msi veya başka modellere yönelebilirsin önerim asus roglar veya msi
Monsterın bu modelini MSI üretiyor?Msi bir kere monster ile karşılaştırılamaz, Vestel ile Apple gibi