❌İndirim Bitti! MSI MPG B650 CARBON WI-FI AM5 DDR5 ATX ANAKART | 10.181₺

Denenir mi sence? Bir şey çıksa iade veya THH ile halledilmez mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

satıcı güvenilir değil diyorlar ama güvenebilirsem alacağım

@elemin cevap verirsen sipariş edeceğim şimdi hocam
hocam outlet , teşhir ya da iade ürün olma ihtimali var n11'de de satışa koymuş şimdi son 1 ürün diye.Pazarlama stratejisi de olabilir bence şikayetvar yorumlarını araştırın.

Çok uzun zamandır alınması mantıksız fiyatlarda geziniyordu ama şimdiki fiyatıyla alınır bence. Çok dolu dolu ve sağlam bir anakart. Hepsiburada'dan alın, PTTAvm ile 5 tl fark var sadece. Düzenleme: N11'de 10.181 TL. N11, PTTAVM, Hepsiburada satıcıları aynı

Ben temiz bir X670E Carbon bulmuştum (sarı sitede), bugün onu almaya gidecektim ama sıfır B650 mi almak daha mantıklı, ikinci el X670E mi karar veremedim. İkisi de Carbon serisi zaten
SATICI GÜVENİLİR Mİ BİLEN AYDINLATSIN LÜTFEN

@FutFlix @Alcoholed kullanıyordu sanırım.
Anakartın fazları çok iyi ama veri yolu bir o kadar berbat. Ekran kartında Gen5 yok üstüne M2 slotlarının ikisi ekran kartıyla aynı veri yolunu kullanıyor, yani o slotlara M2 takarsanız ekran kartı X8 olarak çalışıyor.

10K gibi rakamlara çıkınca Gen5 destekli B850 rahat bulunur.

hocam outlet , teşhir ya da iade ürün olma ihtimali var n11'de de satışa koymuş şimdi son 1 ürün diye.Pazarlama stratejisi de olabilir bence şikayetvar yorumlarını araştırın.
Baktım şikayetvar'dakilere cevap yazmışlar hep. Bazılarını çözmüşler. Tek birisi THH'ye başvurmuş ve haksız çıkmış. Yine de ben şansımı deniyorum sipariş verdim.

Bu ürün teşhir sanki

Msı MB Mpg B850 Edge Tı Wıfı Am5 Ddr5 8400MHZ(OC) HDMI 4x M.2 USB 10GBS 5g Lan Wı-Fı 7 Atx
Bu ürün kuponlarımla 10k 9 taksite geliyor bana. Sizce böyle bir ürün mü almalıyım yoksa düz b850 gamin ig modeli var wifi 7 li oda 7k 6 taksit oluyor kupon ile çok kararsızım.

Bu ürün teşhir sanki

Msı MB Mpg B850 Edge Tı Wıfı Am5 Ddr5 8400MHZ(OC) HDMI 4x M.2 USB 10GBS 5g Lan Wı-Fı 7 Atx
Bu ürün kuponlarımla 10k 9 taksite geliyor bana. Sizce böyle bir ürün mü almalıyım yoksa düz b850 gamin ig modeli var wifi 7 li oda 7k 6 taksit oluyor kupon ile çok kararsızım.
hocam o nasıl kupon

Bu ürün teşhir sanki

ne kuponu o öyle :D

Bu ürün teşhir sanki

Çok iyi model diye biliyorum al bence

Bu varken kim neden B650 alsın? her gördüğünüze indirim diye atlamayın.
Başka alternatif olması bunun indirim olduğunu değiştirmiyor

Bu varken kim neden B650 alsın? her gördüğünüze indirim diye atlamayın.
Kendini avlarsın umarım en yakın zamanda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,281
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri