Bende alıcam 600 TL geri ödeme için arkadaşların cevabını bekliyorum nasıl oluyor acabaamazon üzerinden aldım ben de. 600 TL iade için adımları paylaşırsanız çok iyi olur
Paylaştım ben bütün mesajları oku görürsün.Bende alıcam 600 TL geri ödeme için arkadaşların cevabını bekliyorum nasıl oluyor acaba
Bende alıcam 600 TL geri ödeme için arkadaşların cevabını bekliyorum nasıl oluyor acaba
Çok teşekkür ederim.Okul Sonrası Para İadesi 2023| Anakart, PC Kasası, Sıvı Soğutma ve Güç Kaynağı | MSI
Seçili MSI ürünlerini satın aldığınızda 3000 TL'ye varan para iadesi kazanın!tr.msi.com
bu linkte anlatıyor, satın aldıktan 14 gün sonra msi'a başvurup iade alacakmışız
19 faza sahip b650 carbon tercih edebilirsiniz.Beyley MSI x670-p modeli var onunla bunun arasında kaldım acaba hangisini almak mantıklı. Görüntü vs hiç önemli değil benim için avantajı daha önemli bana sunduğu şeyler hangisinin daha fazla?
PCI 5.0 için X670E tercih ettim ben. Onun haricinde dediğiniz gibi ufak farklar var ama bence de çok önemsenecek kadar değil. Geleceğe yatırım için böyle bir şey yaptım kendi adıma bunu diyebilirim.X670e carbon wifi ile b650 carbon wifi arasında pce 16 slotu sadece 5.0 x670e nin onun haricinde ben büyük farklar görmedim ki 4090 bile şuan 4.0 kullanıyor ve alamıyoruz