MSI MPG X570 GAMING PRO CARBON WIFI Nasıldır?

İtopyadan aşrı pahallı olur indirim vs yoksa bütçe nedir? birkaç haftaya 10. nesil ile de alabilirsiniz düşük fiyata daha iyi sistem. :)
Hocam intel istemiyorum bütcem bütcem monitör ile beraber 8500TL şöyle bir sistem topladım.

Screen Shot 2020-05-22 at 18.30.33.webp

Screen Shot 2020-05-22 at 18.30.40.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Upgrade düşünüyor musun? Biraz gereksiz masraf aslında.
4 yıl sonra anca upgrade ederim.

Hocam Intel istemiyorum bütcem bütcem monitör ile beraber 8500TL şöyle bir sistem topladım.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

4 yıl sonra anca upgrade ederim.
monitör kasa+psu SSD bu bütçeye düşük ama en azından 3750X'i bekleyebilirdin onun haricinde kasa+PSU olarak ınvader ya da airhawk olabilir PSU olarak hydro HD600 olabilir thermaltake PSU'ların 12V kanalı kötü diye biliyorum SSD olarak iyi.

monitör kasa+PSU SSD bu bütçeye düşük ama en azından 3750X'i bekleyebilirdin onun haricinde kasa+PSU olarak ınvader ya da airhawk olabilir PSU olarak hydro HD600 olabilir thermaltake PSU'ların 12V kanalı kötü diye biliyorum SSD olarak iyi.
Hocam 2 ay a kadar alacagım bütcem en fazla 8500TL işte bana itopyadan olmak üzere ekran kartsız 3700X ve X570 li bir sistem toplarmısınız? birde monitör dahil ama en düşük 75hz olsun.

Ekran kartı ne olacak? Psuyu ona göre seçmek gerek.
Gigabyte RTX2080 Super windforce.

Hocam 2 ay a kadar alacagım bütcem en fazla 8500TL işte bana itopyadan olmak üzere ekran kartsız 3700X ve X570 li bir sistem toplarmısınız? birde monitör dahil ama en düşük 75hz olsun.

Gigabyte RTX2080 Super windforce.
İtopyadan olmak zorunda mı?

Çok iyi bir kart

Geri